maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Άκυρο,λάθος νήμα.
Τι λέγαμε λοιπόν;
Τι λέγαμε λοιπόν;
Γιατρε γι αυτην την περιπτωση τι προτεινεις;Άκυρο,λάθος νήμα.
Τι λέγαμε λοιπόν;
Ειπα κι εγω βγηκαν τα αποτελεσματα... Τζαμπα χαρα.Tripakia όχι άλλο κάρβουνο...
Εικονικο πιστευω. Αλλοι μπαινουν, αλλοι βγαινουν στο φορουμ. Αλλοι ανακαλυψαν τα ταξιδια τωρα και αλλοι τα προτιμουν απο παλια αλλα δεν ταξιδευουν με τους ιδιους ρυθμους.Όχι όσες θα περίμενε κανείς. Κάποιες μάλιστα διαφορές είναι τόσο μικρές που μου έχουν κάνει εντύπωση.
και αλλοι ειναι "αναγκασμενοι" να ταξιδευουν λογω δουλειας......Εικονικο πιστευω. Αλλοι μπαινουν, αλλοι βγαινουν στο φορουμ. Αλλοι ανακαλυψαν τα ταξιδια τωρα και αλλοι τα προτιμουν απο παλια αλλα δεν ταξιδευουν με τους ιδιους ρυθμους.
Πάρα πολλοί δεν ξέρω αν είναι (μακάρι, για τους ίδιους), αλλά νομίζω ότι μπροστά στο συνολικό πληθυσμό του forum είναι ισχνή μειοψηφία. Μόλις επέστρεψα από 3 μέρες στη Βιέννη. Για πρώτη φορά στα χρονικά, δεν άκουσα ούτε μισή φορά ανθρώπους να μιλάνε Ελληνικά γύρω μου...Κι άλλοι ξέμειναν από δουλειές και ταξιδέυουν τώρα για πρώτη φορά στη ζωή τους γιατί επιτέλους έχουν χρόνο, τρώγοντας από αυτά που έβγαλαν στο παρελθόν. Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ αυτοί, είναι το λεγόμενο "λίπος".
Ειναι γιατι πλεον αρχισαμε να μαθαινουμε και να μιλαμε γερμανικα. Ετσι για να συνηθιζουμε...Πάρα πολλοί δεν ξέρω αν είναι (μακάρι, για τους ίδιους), αλλά νομίζω ότι μπροστά στο συνολικό πληθυσμό του forum είναι ισχνή μειοψηφία. Μόλις επέστρεψα από 3 μέρες στη Βιέννη. Για πρώτη φορά στα χρονικά, δεν άκουσα ούτε μισή φορά ανθρώπους να μιλάνε Ελληνικά γύρω μου...