• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Έρευνα Travelstories 2012 - Αποτελέσματα

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Έλα,πιες καφέ και ξαναδιάβασε.
Πείραγμα είναι.Απλώς προσπαθώ να καταλάβω τι πρόβλημα θα προέκυπτε αν βάζατε το στατιστικό αυτό σε κάποιο πίνακα,κι αφού δεν επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί γιατί ρωτήθηκε.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
:haha: νταξ ίσως είμαι κι'εγώ υπερβολικά προσεκτικός. Όσο για το γιατί ρωτήθηκε, το ότι δεν δημοσιεύεται δε σημαίνει ότι δε το αξιολογούμε εμείς εσωτερικά. Αλλά ίσως έχετε δίκιο, και μπορούμε να το βάλουμε.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
,κι αφού δεν επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί γιατί ρωτήθηκε.
Εσύ πίστεψες δηλαδή ότι το φόρουμ το έφτιαξαν κάτι τύποι που τους αρέσουν τα ταξίδια; Είναι ξεκάθαρο ποιος κρύβεται από πίσω...

Google Αποτελέσματα Eικόνων για http://cdn.c.photoshelter.com/img-get/I0000JomidHA4B7U/s/750/750/Wolfgang-Schauble-finance-20110503126.jpg

chrisbd

Member
Εσύ πίστεψες δηλαδή ότι το φόρουμ το έφτιαξαν κάτι τύποι που τους αρέσουν τα ταξίδια; Είναι ξεκάθαρο ποιος κρύβεται από πίσω...
Με κομψοχόλιασες .....νόμιζα ότι θα έβλεπα τίποτε νεφελίμ κα ελλοχίμ....:D

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
:haha: νταξ ίσως είμαι κι'εγώ υπερβολικά προσεκτικός. Όσο για το γιατί ρωτήθηκε, το ότι δεν δημοσιεύεται δε σημαίνει ότι δε το αξιολογούμε εμείς εσωτερικά. Αλλά ίσως έχετε δίκιο, και μπορούμε να το βάλουμε.
Το αξιολογειτε εσωτερικα;;; Αυτο και αν ειναι υποπτο:cool:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh