• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Έπεσε η κυβέρνηση της Ολλανδίας λόγω Αφγανιστάν

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
..αντε τωρα να πειστουν και οι αλλες χωρες για αποχωρηση με το ΝΑΤΟ μπαμπουλα.....,:roll:

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Αν φταξει δικη της δυναμη η ΕΕ, η εστω σοβαρο αντιλογο στο ΝΑΤΟ θα βγω κι εγω τσιτσιδη στη Μαλεκον!

XRISTOS71

Member
Γιωργο δεν έπεσε η κυβερνηση λόγω του αφγανιστάν ...
έπεσε γιατι εμαθαν οτι το πασχα θα παει η ευαγγελία και η χριστίνα στο βέλγιο

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ναι θα σας αποκαλυψω τωρα οτι εγω φταιω για την πτωση της κυβερνησης στην ολλανδια!
Με ειδαν εκει την προηγουμενη εβδομαδα και σοκαριστηκαν!

maιra1

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΟΚΙΝΑ
Όταν σε σοβαρές χώρες πέφτει η κυβέρνηση λόγω του Αφγανιστάν, μάλλον κάτι λάθος γίνεται με το ΝΑΤΟ. Να δούμε πότε θα φτιάξει μια δική της δύναμη η ΕΕ να ησυχάσουμε.

Δύσκολη μου φαίνεται η δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού ''ΝΑΤΟ''.Πρέπει να προηγηθεί πολιτική ένωση.Η πρώτη προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση,με το πρώτο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα, δεν ευδοκίμησε.Κάθε αρχή και δύσκολη βέβαια αλλά είναι σημαντικό ότι υπάρχουν συζητήσεις και ενέργειες γι'αυτό το σκοπό.Οι δυσκολίες που παρουσιάζονται τελευταία, στην υφιστάμενη έτσι κι αλλιώς οικονομική και εν μέρει εμπορική ένωση, δεν διευκολύνει τις εξελίξεις στην πολιτική κατεύθυνση,δυστυχώς.
Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχιστεί επί μακρόν "το μακρύ χέρι των Η.Π.Α" στην ένωση, γι'αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου ότι πρέπει τάχιστα η ΕΕ να δεί αφ'ενός τι θα κάνει στην "διαχείρηση" της σχέσης μας με το ΝΑΤΟ και αφ'ετέρου στην δημιουργία αυτόνομου -κατά το δυνατόν- αμυντικού πλαισίου ασφάλειας.

dmdoc

Member
Coccobill τα έμαθες;
Η ΕΕ ψήφισε την δημιουργία ανεξάρτητης του ΝΑΤΟ στρατιωτικής δύναμης:bleh::bleh::bleh:

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Coccobill τα έμαθες;
Η ΕΕ ψήφισε την δημιουργία ανεξάρτητης του ΝΑΤΟ στρατιωτικής δύναμης:bleh::bleh::bleh:
Α, οχι δεν ειναι τοσο ευκολο. Μολις βγαλει κι εκεινη τη γλωσσα της στο ΝΑΤΟ, τοτε ενταξει!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ο τίτλος είναι του cosmo, δεν είναι δικός μου. Αλλά τέλος πάντων δεν το βρίσκω και φοβερή αλλοίωση. Δηλαδή αν έλεγε "το Βατοπέδι έριξε τον Καραμανλή" υπήρχε κανείς που θα καταλάβαινε ότι βγήκαν οι μοναχοί και του κάνανε γιουρούσι; Το σάιτ απ' όσο ξέρω δεν έχει πολιτική ταυτότητα, είναι το μικρό αδερφάκι του αθλητικού contra.gr . Ούτε αντιαμερικάνικο τόνο έχει, ούτε... τόνο γενικώς.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ο τίτλος είναι του cosmo, δεν είναι δικός μου. Αλλά τέλος πάντων δεν το βρίσκω και φοβερή αλλοίωση. Δηλαδή αν έλεγε "το Βατοπέδι έριξε τον Καραμανλή" υπήρχε κανείς που θα καταλάβαινε ότι βγήκαν οι μοναχοί και του κάνανε γιουρούσι; Το σάιτ απ' όσο ξέρω δεν έχει πολιτική ταυτότητα, είναι το μικρό αδερφάκι του αθλητικού contra.gr . Ούτε αντιαμερικάνικο τόνο έχει, ούτε... τόνο γενικώς.
Ναι, δεν είπα ότι τον έγραψες εσύ... Δες όμως το post από κάτω από το αρχικό δικό σου, που μιλάει για μπαμπούλες. Τι (φαίνεται να) έχει καταλάβει?

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Ναι, δεν είπα ότι τον έγραψες εσύ... Δες όμως το post από κάτω από το αρχικό δικό σου, που μιλάει για μπαμπούλες. Τι (φαίνεται να) έχει καταλάβει?
...
.. θα το αφησω να το εχεις απορια;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara