• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ένα..τριπ άντικτ στην παρέα σας!

dwra dgt

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο/Μαδρίτη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Και να που μετά από..ενάμιση χρόνο που σας παρακολουθώ από μακριά,αποφάσισα ότι έφτασε η στιγμή [βασικά ο ελευθερος χρόνος] να γίνω κι εγώ...χμ..μεταδότης ταξιδιωτικών εμπειριών να το πώ;;;φίλη με την ίδια τρέλα για τα ταξίδια;;!
Με λένε Δώρα και εκ φύσεως, γενετικού υλικού[ο παππούς λάτρης των ταξιδιών επίσης!] τρόπου ζωής[μετακομίζω συχνά λόγω δουλειάς]αλλά και προσωπικής επιλογής είμαι εθισμένη στα ταξίδια...κυρίως του εξωτερικού γιατι έχω και μια πετριά με το να γνωρίζω κόσμο άλλων πολιτισμών..!
Νομίζω ότι αυτά αρκούν για τώρα!Μόλις εγκλιματιστώ πλήρως στη λειτουργία της σελίδας και στο να μην γράφω γκρίκλις[πολύ αστείο φαίνεται έτσι!:bleh:] θα κάνω την πρώτη μου απόπειρα για άρθρο!Έχω 10 μέρες που γύρισα από το γραφικότατο Δουβλίνο και ήδη αναζητώ τα επόμενα φτηνά αεροπορικά μου για κολωνία και άμστερνταμ..όποιος μπορεί ας βοηθήσει!!!
Φιλιά στο κούτελο και...καλά ταξίδια!!!

getxowoman

Member
Well, well ηταν η ωρα να κανεις εμφανιση λοιπον!

Welcome στο site και που 'σαι μην εξαφανιστεις και δε μας μεταφερεις εικονες απο Δουβλινο!

Καλα ταξιδια!

MARCANGELO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
Προσωπικά δε θα με χάλαγε μία ιστορία τόσο για τη Κολωνία όσο και για το Άμστερνταμ....
Καλά ταξίδια κι από εμένα

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
πωωω...Δουβλίνο!
ο επόμενος προορισμός μου -ελπίζω- τον Μάρτιο. Μακάρι να τα καταφέρω!
Θα περιμένω να σε διαβάσω!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Δώρα καλώς ήρθες!το Δουβλίνο πράγματι είναι αγαπησιάρικη πόλη!!
Οσο για το Αμστερνταμ...χμ πιστεύω θα σ ενθουσιάσει και αυτό!!διάβασε μας,έχουμε γράψει ιστορίες και ιστορίες...
Καλά ταξίδια,καλά να περνάς!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα