katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες - Ευρώπη
Καλησπερα Θαναση! Εισαι ακομη ξεναγος στο Αουσβιτς;; Προκειται να επισκεφθω την Κρακοβια λιγες μερες τον Ιανουαριο και θελω οπωσδηποτε να αφιερωσω κ μια μερα στο στρατοπεδο! Θα ηθελα αν μπορουσες να μου εδινες καποιες πληροφοριες, αν για παραδειγμα με συμφερει να κλεισω καποιο γκρουπ μεσω ιντερνετ ή να βρω καποιο ταξιδιωτικο στην πολη; Το κοστος, τη μεταφορα, κοκ... Και κατι τελευταιο, η ξεναγηση με Ελληνα ξεναγο ειναι εφικτη;; Ευχαριστω εκ των προτερων!Δε είναι χιούμορ.
Δε ξέρω, θα περνάτε για χιούμορ άμα κάποιος έγραφε: Πήγα στην "Α" λίμνη, για να δω τους κολυμβητές. Ντάξει μωρέ, καλύτεροι ήταν από τους Έλληνες της Σμύρνης το 22.
Είμαι ξεναγός στο πρώην Γερμανικό Ναζιστικό στρατόπεδο του Άουσβιτς (όχι Πολωνικό που σας μαθαίνει η γερμανική/αμερικανική τηλεόραση), με πάνω από 400 τουρ, άπειρες ώρες εκπαίδευσης, διαβάσματος (πειράματα του Γιόζεφ Μένγκελε), γνωριμία επιζώντων του στρατοπέδου, με μέντορα τον Bartozewski (https://en.wikipedia.org/wiki/Władysław_Bartoszewski) όπως και με άτομα (κυρίως Θεσσαλονίκη) που χάσαν συγγενείς, και τους βοήθαγα στην αναζήτηση στα αρχεία.
Απορούσα πριν κάτι μήνες, πως μπορεί κανείς να φτιάξει Escape Room - Άουσβιτς στην Αθήνα. Τώρα πολλά κατάλαβα.
Είναι το τελευταίο μου ποστ στο φόρουμ αυτό. Σε λίγο καιρό θα ζητήσω την διαγραφή μου. Όποιος με γνώρισε από κοντά, ξέρει πως θα μπορέσει να με βρει.