• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ένα ορειβατικό μονοπάτι για γυμνιστές

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
το κόμμα των Οικολόγων που ως γνωστό αντιτίθεται στα χημικά εντομοαπωθητικά εξήγγειλε την δωρεάν διανομή τεχνητών αλογοουρών ( που θα προσαρμόζονται στα οπίσθια των βαδιστών)
:haha::haha:
Έτσι. Να αποκτήσουν και εκ νέου νόημα οι προσφιλής προσφωνήσεις «πάρ’τα πόδια σου ρε φοράδα/ γάιδαρε! Θα νυχτωθούμε (και ,ως butt naked, παραείμαστε μακριά από το woodstoke..)

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Oι Γερμανοι...που ειναι και φιλοι μας...ειναι πολυ προχωρημενοι και ακομπλεξαριστοι,για αλλη μια φορα το αποδεικνυουν.
Αμα νιωθουν ανετα να περπατανε στο δασος χωρις ρουχα και να νιωθουν αισθηση ελευθεριας μπραβο τους!!

vagante απαιχτος!!!:haha:

XRISTOS71

Member
αλήθεια το group του travelstories ' οι γερμανόι είναι φίλοι μας " που είναι να μας κάνουν μια τοποθέτηση μιας και είναι πιο ειδικοί στην κουλτούρα τους !!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
vagantos..

Το βαρώνος δεν στο απέδωσα τυχαία!!! σε είχα οσμιστεί:D

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Εγω παλι εχω μια αλλη απορια αν καποιος σκονταψει και πεσει εχει σκεφτει τι μπορει να παθει?

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Εγω παλι εχω μια αλλη απορια αν καποιος σκονταψει και πεσει εχει σκεφτει τι μπορει να παθει?
Aν σκονταψει και πεσει μπρουμητα μπορει να παθει πολλα:rolleyes:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Aν σκονταψει και πεσει μπρουμητα μπορει να παθει πολλα:rolleyes:
Mόνο μην το μάθουν οι Αγγλοι.
Θα λανσάρουν το μονοπάτι "μπουσουλάω γυμνός"

XRISTOS71

Member
ολα αυτα μου θυμίζουν την κοκκινοσκουφίτσα που περπατεί είς το δάσος οταν ο λύκος δεν είναι εδώ ....λύκε !!!! λύκε !!! εισαι εδώ? .......λύκος : βγάζω τα ρούχα μου και σε κυνηγώ !!!!!!!!!!!!!!!

γιατρε τα χάπια μου !

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
ολα αυτα μου θυμίζουν την κοκκινοσκουφίτσα που περπατεί είς το δάσος οταν ο λύκος δεν είναι εδώ ....λύκε !!!! λύκε !!! εισαι εδώ? .......λύκος : βγάζω τα ρούχα μου και σε κυνηγώ !!!!!!!!!!!!!!!

γιατρε τα χάπια μου !
εγώ από την άλλη προτείνω αυτό το μονοπάτι για τα ελληνικά βουνά. άρα δεν σκέφτομαι τον λύκο αλλά το έλληνα γιδοβοσκό που θα βρεθεί στην περιοχή...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom