• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ένα μικρό,συγκινητικό Flash Back για εμάς που είμαστε γεννημένοι την ΔΕΚΑΕΤΙΑ του 70 και 80!

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!

Aν μπεις στο youtube θα βρεις πολλά τέτοια.

Last edited by a moderator:

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Κ μεις του 90 τα ιδια καναμε. Να προσθεσω με τη σειρα μου στη λιστα, οτι βλεπαμε σε επαναληψη στην ετ1 "του κουτιου τα παραμυθια" με την Παρασκευουλα! :lol: (ενα κοριτσακι κοντοκουρεμενο σαν το γιδι κ τεραστια κοκκαλινα γυαλια, τωρα, μετα απο χρονια ακουστηκε οτι πηγε..απο ναρκωτικα:shock:). Επισης, τρωγαμε κατι καραμελες σ ενα διαφανες κουτακι, δεν θυμαμαι πως λεγονται, σε σχημα καψουλας κ παρισταναμαι οτι παιρνουμε χάπι :D:haha: Προσπαθω τωρα ν ανασυρω κι αλλες μνημες...:roll:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Κ μεις του 90 τα ιδια καναμε. Να προσθεσω με τη σειρα μου στη λιστα, οτι βλεπαμε σε επαναληψη στην ετ1 "του κουτιου τα παραμυθια" με την Παρασκευουλα! :lol: (ενα κοριτσακι κοντοκουρεμενο σαν το γιδι κ τεραστια κοκκαλινα γυαλια, τωρα, μετα απο χρονια ακουστηκε οτι πηγε..απο ναρκωτικα:shock:). Επισης, τρωγαμε κατι καραμελες σ ενα διαφανες κουτακι, δεν θυμαμαι πως λεγονται, σε σχημα καψουλας κ παρισταναμαι οτι παιρνουμε χάπι :D:haha: Προσπαθω τωρα ν ανασυρω κι αλλες μνημες...:roll:
Λογικόν.
Πάει κι η Παρασκευούλα.

Last edited by a moderator:

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
fenia mou τι το θελες το βιντεακι;; Παρα το τραγικο τελος της παρασκευουλας, εχω λιωσει στο γέλιο... αντε μυαλο τωρα να διαβασω! :lol:
Αααα. Να προσθεσω σ αυτο το σημειο το Disney Club με την καρολινα κ τον Λυκουργο...:D

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
fenia mou τι το θελες το βιντεακι;; Παρα το τραγικο τελος της παρασκευουλας, εχω λιωσει στο γέλιο... αντε μυαλο τωρα να διαβασω! :lol:
Urban legent darling, η Παρασκευουλα ζει.

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Αληθεια;; Φιου:rolleyes:, οποτε πλεον μπορω να ξεκαρδιστω κ χωρις τυψεις:clap:. Παντως θα ηθελα Παρα Πολυ Πολυ να την δω, πως εξελιχθηκε! Ελπιζω να αλλαξε μαλλι τουλαχιστον, γιατι με τους νεους "hipsters" τα τεραστια κοκκαλινα ξαναρθαν στην μοδα. (κ επειδη σε λιγο θα βγω εντελως θεματος) Προσθετω τα ρολογακια απο καραμελιτσες κ τα ψευτικα ζαχαρωτα παγωτακια...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom