World Nomad
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπόρα Μπόρα
Αχχχ Μόντρεαλ!! Φέτος το καλοκαίρι πήγα, για 18 μέρες σε συγγενείς! Πολύ όμορφα! Κλαψ, λυγμ, αναμνήσεις!
Έχεις πολύ δίκιο. Ωραίο και το Τορόντο, αλλά η επαρχία του Κεμπέκ με το Μόντρεαλ, την Οττάβα και την πόλη του Κεμπέκ ιδίως, μοναδικά!Αχχχ Μόντρεαλ!! Φέτος το καλοκαίρι πήγα, για 18 μέρες σε συγγενείς! Πολύ όμορφα! Κλαψ, λυγμ, αναμνήσεις!
Μην ψαχνεις καλοπιασματα τωρα....τα λες πολυ καλα,συνεχισε ετσι...και οι φωτογραφιες σου ειναι πολυ καλεςΕλπίζω να μην είμαι κουραστικός στην αφήγηση της ιστορίας, προσπαθώ να είμαι όσο μπορώ πιό συνοπτικός και περιεκτικός.
Σ΄ευχαριστώ, αλλά επίτηδες το κάνω! Είναι τιμή μας να ακούσουμε κι εμείς οι νεούληδες του forum καμιά καλή κουβέντα από εσάς τους βετεράνους, που έχετε αφήσει έργο και ιστορία στο travelstories!Μην ψαχνεις καλοπιασματα τωρα....τα λες πολυ καλα,συνεχισε ετσι...και οι φωτογραφιες σου ειναι πολυ καλες
Αν ποτέ καταφέρω να πάω σε αυτές τις πόλεις ΣΙΓΟΥΡΑ θα εκτυπώσω την ιστορία σου! Είσαι κατατοπιστικότατος!
Σας ευχαριστώ πολύ. Αν και είναι η δεύτερη μου απόπειρα να καταγράψω εντυπώσεις από κάποιο ταξίδι χαίρομαι που σας άρεσε!Τέλεια η περιγραφή σου. Έχω κι΄ εγώ τις καλύτερες και πιο γλυκιές αναμνήσεις από το ταξίδι μου στο Τορόντο πριν αρκετά!!!!!!!!! χρόνια. Ιδανικός τουριστικός προορισμός και όχι μόνο.......... Αναμένουμε τη συνέχεια.