Καλησπέρα! Θα ήθελα τα "φώτα" σας για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που αφορά το φαγητό στο
Λονδίνο, μιας και οι περισσότεροι έχετε πολλές εμπειρίες από το φαγητό εκεί: το ψήσιμο του κρέατος!
Ταξιδεύουμε σε μια εβδομάδα πρώτη φορά για
Λονδίνο και ψάχνω να κλείσω κάπου για sunday roast. Έχω δει δεκάδες video με περιγραφές, έχω διαβάσει και εδώ όλες τις προτάσεις σας για εστιατόρια, αλλά δεν μου έχει λυθεί μια βασική απορία: Είμαι καταδικασμένη να φάω ωμό κρέας σε όλα αυτά τα μέρη? Ό,τι εχω δει στην καλύτερη (!!!) περίπτωση είναι medium rare! Υπάρχουν και τα ακόμα πιο εφιαλτικά rare! Θα μου πείτε γιατί δεν το ζητάς well done αυτό που θα παραγγείλεις... Μα πώς να το ζητήσω αυτό αφού το roast είναι ένα ολόκληρο κομμάτι ψητό απ΄ό,τι κατάλαβα, το οποιο το κόβουν σε φέτες πριν το σερβίρουν; Και το ψήνουν(?) απ΄ό,τι είδα παντού rare ή medium rare? Να επεκτείνω και την ερώτηση πέρα από το roast. Στα άλλα είδη πχ. μπριζόλες, φιλέτα κτλ μου δίνεται η δυνατότητα να παραγγείλω το κρέας μου όπως το θέλω ή όχι;
Θα θέλαμε πολύ να επισκεφτούμε αρκετά από αυτά που προτείνετε, αλλά δεν είμαστε καθόλου διατεθειμένοι να φάμε ωμό κρέας (θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι δεν είναι ωμό, αλλά απλά "χυμώδες", ωστόσο δεν έχει νόημα να μπούμε σε τέτοια συζήτηση, καθώς περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!). Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες και ακόμα καλύτερα και προτάσεις για το πού μπορούμε να φάμε well well well done το κρεατάκι μας, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα!