• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Έλληνες τουρίστες στην… Αλβανική riviera

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Νομίζω ότι τα αλβανικά παράλια θα αποτελούν κάτι διαφορετικό και λιγότερο τετριμμένο από Ξυλόκαστρο, Λουτράκι και λοιπούς "οικογενειακούς" προορισμούς.
Το Ξυλόκαστρο είναι passé ούτε ένα bunker δεν υπάρχει στην παραλία.

Terry_Panthro

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΦΛΟΡΕΣΤΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
από μας εδώ (Πρέβεζα-Γιάννενα) παίζει πολύ 2ήμερο ταξίδι τα σ/κ πριν-μετά και κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού στους Αγίους 40.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Γιατι να υπαρχει προκαταληψη.Μια χωρα ειναι κ αυτη με τον τουρισμο της και τα τουριστικα-γεωγραφικα σημεια ενδιαφεροντος της.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Σαμπουκες !
Ασε μας ρε Κρις ...δε μπορει να ειναι ολα χαλια σε μια χωρα ...και αμα καποιοι γουσταρουν να πηγαινουν γιατι οχι?

XRISTOS71

Member
Σαμπουκες !
Ασε μας ρε Κρις ...δε μπορει να ειναι ολα χαλια σε μια χωρα ...και αμα καποιοι γουσταρουν να πηγαινουν γιατι οχι?

πες μου εναν λόγο για τον οποίο θα προτιμούσες αντί της Ελλάδας να πας καλοκαιρινές διακοπες στο Ελμπασάν και στους Α.Σαράντα ?????

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
1.Αμα εχω γυρισει ολη την Ελλαδα και θελω να δω κατι καινουριο και αν ειναι μαπα δεν ξαναπαω.
2.Αμα μου κανεις εσυ τα εξοδα ..:bleh::bleh:

Terry_Panthro

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΦΛΟΡΕΣΤΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
πες μου εναν λόγο για τον οποίο θα προτιμούσες αντί της Ελλάδας να πας καλοκαιρινές διακοπες στο Ελμπασάν και στους Α.Σαράντα ?????
οικονομικοί λόγοι..Για τους νοτιοηπειρώτες τουλάχιστον,άμα θέλουμε να ξεφύγουμε από τα μέρη μας,πιο πολύ μας βολεύει αυτό παρά να πάμε καμιά Κέρκυρα π.χ.

XRISTOS71

Member
οικονομικοί λόγοι..Για τους νοτιοηπειρώτες τουλάχιστον,άμα θέλουμε να ξεφύγουμε από τα μέρη μας,πιο πολύ μας βολεύει αυτό παρά να πάμε καμιά Κέρκυρα π.χ.

Μάλιστα το διαβάσαμε και αυτό ''Συγκριση μεταξύ Κερκυρας και Αγιοι σαράντα '' :shock::shock:.

Νοτιοηπειρώτες ??? άγνωστη λέξη sorry :D

Terry_Panthro

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΦΛΟΡΕΣΤΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Μάλιστα το διαβάσαμε και αυτό ''Συγκριση μεταξύ Κερκυρας και Αγιοι σαράντα '' :shock::shock:.

Νοτιοηπειρώτες ??? άγνωστη λέξη sorry :D
το εννοώ από οικονομικής άποψης πάντα,να σήμερα πήγαν γνωστοί μου μονοήμερη προς τα κει..Είναι πάμφθηνα τα πάντα...δεν συγκρίνω έτσι όπως το εννοείς εσύ από άποψη κάλλους ή οτιδήποτε άλλο.

από την στιγμή που υπάρχει Βόρειος Ήπειρος,λογικό δεν είναι να παίζει και Νότια? δεν καταλαβαίνω την απορία σου

XRISTOS71

Member
έχω και άλλη μια απορία ....

Με τον Τέρη Χρυσό έχεις καμία σχέση γιατί και εσύ Τέρυ πάνθηρας διαβάζω ????

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom