• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Έκρηξη στο ηφαίστειο Fuego στη Γουατεμάλα ( ποιός με γλωσσόφαγε; )

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο

_antonis_

Member

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Σύμφωνα με τις ειδήσεις που διαβάζω, θα διαρκέσει 12 ώρες περίπου το σκηνικό, μετά λέει μπορούν όλοι να επιστρέψουν σπίτια τους. Ελπίζω όντως να ηρεμήσει...

Γιατί, δε μπορούμε να ανέβουμε στο άλλο ηφαίστειο; Ή τα πιάνει μαζεμένα :haha::haha:
..
..πανικος πιανει τους ξεναγους...θυμαμαι το δικό μας που ολη τη ωρα ελεγε..ειναι η τελευταια φορα που ανεβαζω τουριστες!!!!:haha:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Η αλήθεια είναι οτι πέρασε από το μυαλό μου προχθες που τα λέγαμε :roll:, όταν εγραψες οτι δε θα πας Τουλούμ , οτι θα μπορούσες να μείνεις παραλιακά και να αφήσεις τις Γουατεμάλες...:roll: χμμ..και οτι ίσως κάτι συμβεί τελευταία στιγμή (είπες οτι δεν είχες κλείσει ξενοδοχείο ακόμα στη Γουατεμάλα) ...και τελικά να πας σε καμία παραλία!! Όχι να γράφουμε τους φοίνικες και τις αιώρες! Όχι να αφήσουμε την παραλία , να τρέχουμε για ηφαίστεια!!
Αυτό ομως δεν είναι γλωσοφαγιά , ε? :bleh:

Αστειεύομαι Αντώνη μου...ισα ισα περιμένω πως και πως να πας και να μας γυρίσεις με νέα και φωτό απο τη λατρεμένη περιοχή! Ελπίζω να ηρεμήσουν τα πράγματα..τόσος κόσμος ξεσπιτώθηκε :roll:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μα είναι δυνατόν τόσος κόσμος να κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του ή όλη την περιουσία του, και μεις να ασχολούμαστε με το αν θα χρειαστεί να αλλάξουμε το ταξιδάκι μας?
Σορρυ, αλλά ακόμα κι αν όλα έχουν λήξει σε λίγα λεπτά, αν τυχόν έχουν λήξει με τραγικό τρόπο δε θα πρέπει καν να συζητάμε το ενδεχόμενο τουριστικής επίσκεψης.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
taver said:
Μα είναι δυνατόν τόσος κόσμος να κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του ή όλη την περιουσία του, και μεις να ασχολούμαστε με το αν θα χρειαστεί να αλλάξουμε το ταξιδάκι μας?
Σορρυ, αλλά ακόμα κι αν όλα έχουν λήξει σε λίγα λεπτά, αν τυχόν έχουν λήξει με τραγικό τρόπο δε θα πρέπει καν να συζητάμε το ενδεχόμενο τουριστικής επίσκεψης.
καλα κουλ λιγο. απο τον τουρισμο αποκτουν ικανοποιητικοτατο εισοδημα . μην σε ακουσουν να το λες οι ιδιοι μονο.
και το μελος που ανοιξε το θεμα εχει ηδη προγραμματισει την επισκεψη του εκει, αν καταλαβα καλα.

_antonis_

Member
Η αλήθεια είναι οτι πέρασε από το μυαλό μου προχθες που τα λέγαμε :roll:, όταν εγραψες οτι δε θα πας Τουλούμ , οτι θα μπορούσες να μείνεις παραλιακά και να αφήσεις τις Γουατεμάλες...:roll: χμμ..και οτι ίσως κάτι συμβεί τελευταία στιγμή (είπες οτι δεν είχες κλείσει ξενοδοχείο ακόμα στη Γουατεμάλα) ...και τελικά να πας σε καμία παραλία!! Όχι να γράφουμε τους φοίνικες και τις αιώρες! Όχι να αφήσουμε την παραλία , να τρέχουμε για ηφαίστεια!!
Αυτό ομως δεν είναι γλωσοφαγιά , ε? :bleh:

Αστειεύομαι Αντώνη μου...ισα ισα περιμένω πως και πως να πας και να μας γυρίσεις με νέα και φωτό απο τη λατρεμένη περιοχή! Ελπίζω να ηρεμήσουν τα πράγματα..τόσος κόσμος ξεσπιτώθηκε :roll:
Όχι, δεν είναι γλωσσοφαγιά και η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύω σε τέτοια, άσχετα αν το έγραψα. Η θετική μου ενέργεια είναι περισσότερη απο την αρνητική άλλων.
Απλά δε θέλαμε παραλία....την τρώμε στη μάπα εδώ και δεν είχαμε τις μέρες επίσης.

Όσο διάβαζα τις ειδήσεις, δεν είδα πουθενά να αναφέρει ότι κινδυνεύει κόσμος. Η κορυφή του ηφαιστείου βρίσκεται στα 3700+ μέτρα και η λάβα έπεσε 600 μέτρα κάτω, δηλαδή 3100+ μέτρα απο την επιφάνεια. Ο κόσμος βέβαια έφυγε, σιγά μην καθονταν, δεν είναι δυνατόν. (αναφέρω ότι δεν έχω δεί εξελίξεις απ'το πρωί).
Οι ταξιδιωτικές οδηγίες που κατά καιρούς βγαίνουν όμως, γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο βγαίνουν, για τους πιθανούς επισκέπτες μιας περιοχής. Και ιδίως αν τα έχεις κλείσει όλα (αεροπορικά) και έχει βασιστεί εκεί το όλο σου δρομολόγιο, σε επηρεάζει το οτιδήποτε.
Προέχει η ασφάλεια του κόσμου, αλλά απο εδώ δεν μπορώ να κάνω κάτι, παρά να σκεφτώ (και μάλιστα όχι μόνο για μένα, αλλά για τρείς), αν θα χρειαστεί αλλαγή στο πλάνο μου και ποια θα είναι.
Το νέο όμως δεν το έβαλα για μένα αποκλειστικά, αλλά όντως ως ταξιδιωτικό επίκαιρο - άλλο αν συμπέφτει να το προγραμματίζω κι εγώ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom