paefstra
Member
Ποια χρέωση χειραποσκευης; είναι παντού δωρεάν.Δεν ξέρω την χρέωση της χειραποσκευής για να βγάλω την τελική διαφορά.
Πριν έλεγες για αποσκευή.
Είναι η ημέρα της ασυναρτησίας.
Ποια χρέωση χειραποσκευης; είναι παντού δωρεάν.Δεν ξέρω την χρέωση της χειραποσκευής για να βγάλω την τελική διαφορά.
Εκ παραδρομής το "χειραποσκευή". Επαναλαμβάνω λοιπόν, δεν ξέρω τι χρεώσεις έχει για τις ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ για να συγκρίνω την τελική διαφορά. Γιατί έκλεισα εισιτήρια με ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ.Πριν έλεγες για αποσκευή
Είμαι στο θέμα με τις προσβολές;Είναι η ημέρα της ασυναρτησίας.
Στους όρους λέει ότι η έκπτωση θα ισχύει στις 10,000 πρώτες κρατήσεις.Μόνο σε μένα δεν ανοίγει καθόλου το σάιτ της airtickets ή αντιμετωπίζετε κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα;
Και σε εμένα δεν έμπαινε το πρωί αλλά τώρα κομπλέ.Μόνο σε μένα δεν ανοίγει καθόλου το σάιτ της airtickets ή αντιμετωπίζετε κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα;
Είπα πως δεν κοίταξα καν τις χρεώσεις οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη, ξέρω πως γίνονται οι χρεώσεις. Και αφού γράφουμε δημόσια (διαφωνώ με το "γράφετε") καλό θα είναι να αποφεύγουμε πάσης φύσεως χαρακτηρισμούς. Ασυναρτησίες (λόγια χωρίς λογικό ειρμό) λέγονται από ανθρώπους με μειωμένη νοητική ικανότητα. Μη μας σνομπάρετε επειδή δεν έχουμε τετραψήφιο αριθμώ μηνυμάτων και δεν έχουμε πάει τουλάχιστον στο 48,3 του πλανήτη...αναρωτιέστε ποσό πουλάει την αποσκευή το κάθε γραφείο, ενώ δεν την κοστολογεί το γραφείο άλλα η εταιρεία
Λεγονται και απο ανθρωπους που εχουν μπερδευτει, δηλαδη τον οποιοδηποτε.Ασυναρτησίες (λόγια χωρίς λογικό ειρμό) λέγονται από ανθρώπους με μειωμένη νοητική ικανότητα. Μη μας σνομπάρετε επειδή δεν έχουμε τετραψήφιο αριθμώ μηνυμάτων και δεν έχουμε πάει τουλάχιστον στο 48,3 του πλανήτη...