Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Τώρα που ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία θα βγάλεις τα ονόματα στη φόρα? Εννοώ αυτούς που θα έρθουν τελικά στις 16 για να ξέρουμε
Θα πάτε χωρίς εμένα...αυτό θα κάνετε !
......ότι θα σκάσω το ξέρετε ήδη...όμως αγάπες μου, να περάσετε τέλεια και να ξέρετε ότι νοερά θα είμαι μαζί σας...Φτου..πάλι δε θα κολυμπήσουν μαζί τα ψαράκια
Το επαναλαμβάνω... αν υπάρξει έστω μια μικρή πιθανότητα, σε περιμένουμε με ανοικτές αγκάλες......ότι θα σκάσω το ξέρετε ήδη...όμως αγάπες μου, να περάσετε τέλεια και να ξέρετε ότι νοερά θα είμαι μαζί σας...
αν κάτι αλλάξει μέχρι τότε...θα έρθω τρέχοντας...
Για να δούμε αν τελικά θα μαζευτούμε τόσοι. Σε πείσμα των προλήψεων ακόμα κι αν είμαστε 13Προς hydronetta : για να μην υπάρξει ούτε ένα ενδεχόμενο να αποδειχτεί γρουσούζικος ο αριθμός των συμμετεχόντων, προσέθεσε και μένα στη λίστα. Βέβαια πρέπει να κατορθώσει και η dorotija να ρθεί, γιατί αλλιώς θα βρεθούμε στον ίδιο παρονομαστή...
Λοιπόν κανείς δεν προτείνει ώρα. Άρα παίρνω πάλι τη πρωτοβουλία και προτείνω η συνάντηση να είναι απογευματινή 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα και μετά για φαγητό και γλυκό.
Θα εντρυφήσουμε δεόντως!!μας φτανει ο χρονος; θα προλαβουμε να εντρυφησουμε στην τεχνη;