hydronetta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- όπου δεν έχω πάει
Aναμένω συναινεση για τη ημερομηνία που έθεσε η φίλη μας Panagiota
Εγώ έχω ένα θεματάκι για αυτήν την Κυριακή... Δουλεύω, αλλά αν όλοι οι άλλοι μπορούν δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα σας βρω στον απογευματινό καφέ και στο γλυκάκιΛοιπόν το φιξάρουμε για την Κυριακή;
Αναμένω συμμετοχές για να κάνω τη κράτηση.
αααααααα μας τη χαλάς τώρα. Μήπως να το μεταθέσουμε μια κυριακή μετά, στις 23;Εγώ έχω ένα θεματάκι για αυτήν την Κυριακή... Δουλεύω, αλλά αν όλοι οι άλλοι μπορούν δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα σας βρω στον απογευματινό καφέ και στο γλυκάκι
Οπότε, έχουμε και λέμε:Για να μη χαλάσουμε το τριήμερο, τότε να το κανονίσουμε για τις 30 Μαϊου που είναι και τελευταία ημέρα της έκθεσης.
Το πρόγραμμα είναι: έκθεση - φαγητό στη "Δάφνη" (Περιστέρι) - παγωτό στο Μπουρνάζι
Ανοίγει κατάλογος συμμετοχών:
Καλώς τονα κι ας αργησε...κυριοι πολυ ευχαριστως για 30.5 αλλα δυστυχως, θα γυριζω απο βερολινο την κυριακη...αν ειναι αλλη μερα, εκτος 27 εως 30, ναι βεβαιως, εμεις οι ανθρωποι της τεχνης, ξερετε... αυτα δεν τα χανουμε...
που είσαι εσύ ρε χαμένο??κυριοι πολυ ευχαριστως για 30.5 αλλα δυστυχως, θα γυριζω απο βερολινο την κυριακη...αν ειναι αλλη μερα, εκτος 27 εως 30, ναι βεβαιως, εμεις οι ανθρωποι της τεχνης, ξερετε... αυτα δεν τα χανουμε...