Anastasia3
Member
Κάποιες φορές το ζητάνε, σε φοβερίζουν, σε αγχώνουν και στο τέλος σε αφήνουν.
Άρα στο "Χαρτί και από τους 2 γονείς εφόσον είναι ζευγάρι. " = Υπεύθυνη δήλωση και από τους 2 γονείς (όπως το γράφει η Aegean) , εξήγησε μου τι έγραψα διαφορετικό?0% ισχυουν
Ισχυει ο,τι λεει η Aegean:Άρα στο "Χαρτί και από τους 2 γονείς εφόσον είναι ζευγάρι. " = Υπεύθυνη δήλωση και από τους 2 γονείς (όπως το γράφει η Aegean) , εξήγησε μου τι έγραψα διαφορετικό?
Αυτό για την επιμέλεια εφόσον την έχει ο ένας από τους 2, δεν χρειάζεται το χαρτί από τον άλλο.
Ετσι απορια το εχω: εχει ζητηθει ποτε απο κανενα τετοιο χαρτι? Πρεπει να εχω κανει πανω απο 20-30 τετοια ταξιδια μονο με ταυτοτητες κ με Aegean κ με αλλες κ ουδεποτε ζητηθηκε τετοιο χαρτι απο οποιονδηποτε. Περιττο δεν ειναι? Η εκδοση διαβατηριου, ΔΤ δεν απαιτει τη συναινεση κ των 2? Αρα εννοειται οτι μπορει να ταξιδευει με τον 1 απο τους 2. Τι σχεση εχουν επιμελειες κ τα ρεστα?Ισχυει ο,τι λεει η Aegean:
Ενας γονιος, μια υπογραφη αυτου που λειπει.
Απο τοτε που αλλαξαν τα διαβατηρια και αναγραφουν τα ονοματα και των δυο γονιων. δεν χρειαζεται. Εξ ου και η λεξη "συνίσταται"και όχι 'υποχρεουται". Κι εγω τοσα ταξιδια δεν το ζητανε, παρα μονο μπαινοντας Αγγλια.Ετσι απορια το εχω: εχει ζητηθει ποτε απο κανενα τετοιο χαρτι? Πρεπει να εχω κανει πανω απο 20-30 τετοια ταξιδια μονο με ταυτοτητες κ με Aegean κ με αλλες κ ουδεποτε ζητηθηκε τετοιο χαρτι απο οποιονδηποτε. Περιττο δεν ειναι? Η εκδοση διαβατηριου, ΔΤ δεν απαιτει τη συναινεση κ των 2? Αρα εννοειται οτι μπορει να ταξιδευει με τον 1 απο τους 2. Τι σχεση εχουν επιμελειες κ τα ρεστα?
Ο ξάδερφος (9.5 ετών) πριν από 2 χρόνια, ταξίδεψε με Etihad μόνο με τον 1 γονέα (πήγαινε να δει τον άλλο, χωρισμένοι μεταξύ τους) για Σίδνεϊ και της είπαν (της θείας μου) από την ασφάλεια του αεροδρομίου, ότι εφόσον είναι χωρισμένοι να έχει ένα χαρτί της επιμέλειας (αντίγραφο, αν είναι εφικτό στα αγγλικά).Αρα εννοειται οτι μπορει να ταξιδευει με τον 1 απο τους 2. Τι σχεση εχουν επιμελειες κ τα ρεστα?
Της ειπαν βλακεια, γιατι τα εγγραφα που αποδεικνυουν οικογενειακη κατασταση χρειαζονται κατα την εκδοση του διαβατηριου. Προκειται για,προσωπικα δεδομενα που δεν τα κανεις φειγ βολαν στη μιση εταιρεια να τα εχει μεταφρασμενα στην τσεπη της, παρα μονο σε αρμοδιες κρατικες υπηρεσιες.Ο ξάδερφος (9.5 ετών) πριν από 2 χρόνια, ταξίδεψε με Etihad μόνο με τον 1 γονέα (πήγαινε να δει τον άλλο, χωρισμένοι μεταξύ τους) για Σίδνεϊ και της είπαν (της θείας μου) από την ασφάλεια του αεροδρομίου, ότι εφόσον είναι χωρισμένοι να έχει ένα χαρτί της επιμέλειας (αντίγραφο, αν είναι εφικτό στα αγγλικά).
Ποτέ δεν της το ζήτησαν, τσάμπα το είχε.
Eγώ πάλι διαβάζοντας προσεκτικά και τα δύο,κατάλαβα ότι από το κείμενο της aegean λείπει η περίπτωση των χωρισμένων γονιών,την οποία κάλυψε η Ntt: Χρειάζεται χαρτί από τον γονιό που λείπει (εννοεί σε περίπτωση παντρεμένων γονιών), ΑΛΛΑ όταν οι γονείς είναι χωρισμένοι δεν χρειάζεται χαρτί από τον γονιό που λείπει, αλλά μόνο από αυτόν που ασκεί την επιμέλεια και γι αυτό θα πρέπει να μπορεί να την αποδείξει με έγγραφο.Ισχυει ο,τι λεει η Aegean:
Ενας γονιος, μια υπογραφη αυτου που λειπει.
Κανενας γονιος μαζι, δυο υπογραφες των γονιων που λειπουν. Απλα και ξεκαθαρα.
. Ουτε ζευγαρια, ουτε διαζυγια, ουτε επιμελειες και αντιγραφα επιμελειας που εγραψες.