Boxeraki
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χαβάη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλασκα
Αν δεν θέλεις να είσαι παράνομη νομίζω ότι θα πρέπει να περιορίσεις το ταξίδι σου στους 3 μήνες..αν όμως πρέπει οπωσδήποτε να πας για 4 και πιστεύεις ότι έχεις ισχυρούς δεσμούς με Eλλάδα τότε εγώ προσωπικά προτείνω ίσως να πρέπει να ρισκάρεις για αίτηση βίζας (με ότι κακό η καλό φέρνει αυτό)..Πραγματι το θεμα ειναι σοβαρο, γι αυτο κι εγω ψαχνω τροπο και να κανω αυτο που θελω και να μην ειμαι παρανομη. Ο σκοπος μου ειναι 1000%100 ταξιδιωτικος, απλα θελω να μεινω 4 μηνες και με τοσα που διαβασα για αρνησεις visas φοβαμαι να διακινδυνευςω μια αιτηςη.
Κατι αλλο λοιπον που σκεφτηκα ειναι να κλειςω επιστροφη 2 μηνες μετα την αφιξη. Στον ενα μηνα παω καναδα, καθομαι 20 μερες και ξαναγυρναω αμερικη. Φανταζομαι δεν θα εχω προβλημα να ξαναμπω. Δεν χρησιμοποιω το εισιτηριο της επιστροφης και βγαζω καινουργιο το οποιο θα ειναι περιπου στους 2,5 μηνες μετα τη νεα αφιξη. Τι προβληματα μπορει να αντιμετωπισω;
Σε διαφορετική περίπτωση μπορείς να έρθεις όπως λες με εισιτήριο επιστροφής στους 2 μήνες..να πας Καναδά και 20 μέρες βόλτα και να προσπαθήσεις να γυρίσεις..σου λέω ότι 99% θα σε αφήσουν να μπεις αν σου περισσεύουν μέρες στην esta αλλα 99.9% δεν θα σου ανανεώσουν για άλλους 3 μήνες..επίσης θα ήταν καλο να έχεις ήδη το αεροπορικό με επιστροφή μέσα στις μέρες που σου απομένουν γιατί σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να σου αρνηθούν την επιστροφή Aμερική και αυτό πέρα από την ταλαιπωρία της στιγμής μπορεί να επιφέρει και κάποιο πιο μεγάλο αποκλεισμό για κάποια χρονια..
Πραγματικά μονο εσύ ξέρεις ποσο σημαντικός είναι αυτός ο έξτρα μήνας και πόσο ρίσκο αξίζει..