Μαλλον θα πρεπει να αναλαβει δικηγορος μεταστευσης σας ευχαριστω παρα πολυ!!!Τωρα δυσκολεψες τα πραγματα πολυ....
Αν ειδες το θεμα που σου ανεβασα,ενα μελος που ασχολειται με αυτα,λεει οτι κανονικα πρεπει να κανεις νεα εστα και να απαντησεις θετικα στην ερωτηση αν σου εχουν αρνηθει βιζα με απαντηση που με πιθανοτητα θα ειναι αρνητικη...και αν θελεις να πας με την παλια λεει οτι θα εχεις αλλα προβληματα....δεν ξερω να υπαρχει κατι αλλο...
Μίλησα μ εναν αλλα δν μ βοήθησε κ πολύ ... Θα ψαξω κάποιον άλλον ..ευχαριστώ πολυΔεν το γνωριζω,αλλα νομιζω οτι και την βιζα θα στην απορριψουν....με την λογικη,οτι αφου την πρωτη φορα καθησες 5 μηνες αντι για τρεις...ετουτη θα κατσεις μονιμα....Καλυτερα να ρωτησεις εναν μεταναστευτικο δικηγορο,που ειδικευονται σε αυτα τα θεματα,για να πας προετοιμασμενος.
κάπου είχα διαβάσει νομίζω σε επίσημο site του immigration ότι αν παραβιάσεις την esta έχεις αποκλειστεί από 3 έως 5 χρόνια ανάλογα τον χρόνο που παραβίασες..οπότε ακόμα έχεις μισό χρόνο για να φύγει το τυπικό ban..αν και φαντάζομαι και μετά στα συστήματα τους θα είσαι με "κόκκινο" χρώμα..αυτό που γράφω είναι με κάθε επιφύλαξη γιατί πάει αρκετός καιρός και δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν από επίσημο φορέα..άσε που πολλές φορές υπάρχουν παράθυρα σε αυτά τα θέματα..για αυτό χρειάζεσαι ένα δικηγόρο για να εξαντλήσεις σωστά τις πιθανότητες που μπορεί να έχεις.Μίλησα μ εναν αλλα δν μ βοήθησε κ πολύ ... Θα ψαξω κάποιον άλλον ..ευχαριστώ πολυ
δεν το έγραψα για εσένα φίλε μου..αλλά για τον Dimitris_kino ..πάντως στην δική σου περίπτωση συμφωνώ απόλυτα με αυτά που σου είπε η karfitsa..είναι φως φανάρι ότι έρχεσαι για δουλειά εδώ..εύχομαι να σου πάνε όλα καλά.Δεν εχω παραβιασει το εστα μου ειχα φυγει 2 μερες πριν τη ληξη του .Και ημουν Ελλαδα 1 μερα πριν ληξη. Τι να πω δεν ξερω....
Καταλαβα ... Ευχαριστώ πολύ θα τ ψαξω μ δικηγόρο τότε...δεν το έγραψα για εσένα φίλε μου..αλλά για τον Dimitris_kino ..πάντως στην δική σου περίπτωση συμφωνώ απόλυτα με αυτά που σου είπε η karfitsa..είναι φως φανάρι ότι έρχεσαι για δουλειά εδώ..εύχομαι να σου πάνε όλα καλά.