fotast
Member
Δηλαδή υπάρχουν αλλά τα δρομολόγια είναι πολύ αραιά...δηλαδη?
Καλύτερα να έχεις αυτοκίνητο ή μηχανή.Η να νοικιάσεις εκεί.
Δηλαδή υπάρχουν αλλά τα δρομολόγια είναι πολύ αραιά...δηλαδη?
Επίσης ακριβά και αναξιόπιστα και τα δρομολόγια σταματούν το απόγευμα.Δηλαδή υπάρχουν αλλά τα δρομολόγια είναι πολύ αραιά...
.
Από ότι μαθαίνω είναι δύσκολες οι τελευταίες μέρες στο νησί απο τον πολυ αερα.Κοίτα γενικά η παραλία που πιάνει τον λιγότερο αέρα είναι η Χρυσή άμμος. Αλλά με πάρα πολλά μποφόρ ενδεχομένως κ εκει να σηκώνει άμμο.Ποιο καλό παιδάκι ξέρει καμιά παραλία που να μην την πιάνει αυτό το γλυκύτατο (λέμε τώρα) μελτεμάκι που με έκανε να φάω αρκετή άμμο στον Χαλκολιμνιώνα σήμερα και μου έκανε ένα ωραιότατο scrub σε συνδυασμό με το αντιηλιακό μου, καθώς έπεφτε με ορμή πάνω μου όλο το απόγευμα;;
@Despoina.dr ακούει;;;Somebody;;
Χρυση Αμμος και Αγιος ΠετροςΠοιο καλό παιδάκι ξέρει καμιά παραλία που να μην την πιάνει αυτό το γλυκύτατο (λέμε τώρα) μελτεμάκι που με έκανε να φάω αρκετή άμμο στον Χαλκολιμνιώνα σήμερα και μου έκανε ένα ωραιότατο scrub σε συνδυασμό με το αντιηλιακό μου, καθώς έπεφτε με ορμή πάνω μου όλο το QUOTE]
Όπως το φοβόμουν :/ Ευχαριστώ Χριστίνα!Ναι, για τις πιθανότητες του αέρα! Θα το ξαναζήσω κι εγώ τέλος Ιουλίου φέτος!
Τις μέρες με αέρα ο κόσμος μαζεύεται στη Χρυσή Άμμο αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο να μετακινείστε από Χώρα προς Μπατσί για μπάνιο, αν προτιμάτε να μείνετε ανατολικά. Και στη μεριά της Χώρας θα βρείτε απάνεμες παραλίες, όπως τα Πίσω Γιαλια...