ibarumahhh
Member
Θα εχω αμαξι οπότε παω παντου. Απλα οχι σε τραγικούς χωματοδρομουσ με κρατηρες
Καταπληκτική παραλία που προσεγγίζεται από βατό χωματόδρομο είναι ο Ζόρκος.Παιδια καλησπερα. Θα παω ανδρο.
Προτασεις για
Α) παραλιες (εχω χαμηλο αμαξι οποτε οχι με πολυ ασχημο χωματόδρομο)
Δεν με ενδιαφερουν beach bar κτλ, ειμαι οργανωμενος με ομπρέλες κτλ.
Β) ωραιο φαγητό, καφετερια με ωραια θέα
Γ) ωραιο μαγαζι ή ωραια περιοχή γενικότερα για βραδυνη βολτα/ποτο
Ευχαριστώ
Το πιο ζωντανό μέρος το βράδυ είναι το Μπατσί. Περισσότερη νεολαία, μαγαζιά για ποτό και φαγητό, ωραία βόλτα δίπλα στη θάλασσα.ωραιο μαγαζι ή ωραια περιοχή γενικότερα για βραδυνη βολτα/ποτο
Ευχαριστώ
Εμάς μας είχαν πει να το συνδυάζαμε με Ζόρκο (άσχετο που εν τέλει δεν επιλέξαμε Κόσση καθώς το μενού είναι η χαρά του κρεατοφάγου). Αλλά και με Φελλό βλέπω συνδυάζεται.Παιδια το φαγητο στον Κοσση θαντο συνδιασω με μπανιο στο Ζορκο ή στο Φελο;
Στο Ό, τι Καλό φάγαμε φρέσκο ψάρι ημέρας και ήταν νόστιμο και σε πολύ καλή τιμή.Παιδια μολις εφτασα ανδρο!!!!
Μενω μπατσι, προταση για ωραια ψαρικα στο μπατσι;;; με νορμαλ τιμες αν γινεται
Mastello εγγυηση!!και στο Αμμος(ειναι απο τα πρωτα μαγαζια που συναντας ερχομενος απο Γαυριο)Παιδια μολις εφτασα ανδρο!!!!
Μενω μπατσι, προταση για ωραια ψαρικα στο μπατσι;;; με νορμαλ τιμες αν γινεται
Μπατσι η μονη λυση που ψαχνεις!παραλια μες τα ποδια σου και μαγαζια για φαι και ποτο!αλλα δε βολευει τοσο ως βαση για εξερευνηση του νησιου..θα προτεινα αν μπορεις να τις σπασεις τις διαμονες σου αναμεσα σε Χωρα και Μπατσι γιατι αν ξεκινας καθε μερα απο Μπατσι θα θες τουλαχιστον 30-60λεπτα οδηγηση που δε θα στο προτεινα και με τους δρομους που εχει!Καλησπέρα σε ολες και όλους! Σκέφτομαι για διακοπές στην Άνδρο μέσα στον Αύγουστο (μάλλον αρχές). Που θα μου προτείνατε να μείνω δεδομένου ότι δε θα έχουμε διαθέσιμο αυτοκίνητο όλες τις μέρες αλλά μάλλον για 2-3 μέρες; Το πλάνο είναι να εξερευνησουμε το νησί με αυτοκίνητο για 2 μέρες και τις υπόλοιπες 2-3 να κάτσουμε στη βάση μας (κατάλυμα μάλλον κοινωνικού τουρισμού). Πού θα ηταν προτιμότερο να νοικιάσουμε δωμάτιο για να έχουμε κοντά μας ωραία παραλία και πολλές επιλογές για φαγητό;
οποιαδήποτε additional πληροφορία για το νησι ευπρόσδεκτη!