NIKOLETA05
Member
Ψαχνω ταξιδι και σας ζαλισα,σόρρυ...Κων/πολη ακυρη,φοβηθηκαμε...Φλωρεντία παιζει ακομα ως δεύτερη επιλογή, αλλά πολύ ταλαιπωρία το να πάμε μέσω Ρώμης...κλίνουμε λοιπόν πλεον 99% για Άμστερνταμ που βρηκα εισιτηρια με 150 ευρω απευθειας Θεσσαλονίκη Άμστερνταμ αρχές Δεκέμβρη με transavia,αλλά πάνω που ήμουν έτοιμη να κάνω το ρημαδοκλικ να τελειώνω με την νοητή περιπλάνηση στας Ευρώπας...με κόλλησε ο σύζυγος...Μήπως λέει αρχές Δεκέμβρη που θα πάμε δεν θα δούμε την ομορφιά της πόλης και της ολλανδικής πέριξ της πόλης φύσης,τα ψαροχώρια κλπ,επειδή θα είναι όλα τα τραπεζάκια των καφέ,όλοι οι κάτοικοι,γενικά όλα μαζεμένα μέσα? Μήπως είναι σαν να πας χειμώνα στη Σαντορίνη π.χ.? Που ναι μεν το νησί είναι παντα ομορφο,αλλα δεν παυει να είναι ακυρη εποχή να το επισκεφθείς….Όλα κλειστα,κόσμος άφαντος, κλπ κλπ....Είναι άκυρη ιδέα ένα ταξίδι στο Άμστερνταμ το Δεκεμβρη,τι λέτε? Θα χάσουμε σημαντικό κομμάτι της ομορφιάς της πόλης? (εντωμεταξύ έχω ανοιχτή τη σελίδα της transavia και περιμένω τις απαντήσεις σας,τόσο βαρύτητα έχει η γνώμη σας σαϊνια μου...πλάκα έχω...)