kbla
Member
Επειδή είμαι μιας κάποιας ηλικίας και δεν κατάφερα να μάθω κάποια ξένη γλώσσα. Θά ήθελα να μάθω αν έχετε να προτείνετε κάποιον αυτόματο μεταφραστή, νά μιλάω στα ελληνικά και να μεταφράζει και το αντίστροφο!!!
Εφαρμογή για smartphones:Επειδή είμαι μιας κάποιας ηλικίας και δεν κατάφερα να μάθω κάποια ξένη γλώσσα. Θά ήθελα να μάθω αν έχετε να προτείνετε κάποιον αυτόματο μεταφραστή, νά μιλάω στα ελληνικά και να μεταφράζει και το αντίστροφο!!!
Εφαρμογή για smartphones:
Το "Μεταφραστής Φωνής Instant" είναι μια δωρεάν και φιλική προς τον χρήστη εφαρμογή μετάφρασης γλωσσών, κινητοποιημένη από την προηγμένη τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης. Είτε ταξιδεύετε στο εξωτερικό είτε συνδέεστε με ανθρώπους που μιλούν διάφορες γλώσσες, αυτή η εφαρμογή με τεχνητή νοημοσύνη είναι ο αξιόπιστος σας σύντροφος.
Μεταφραστής Φωνής Instant - Εφαρμογές στο Google Play
Η εφαρμογή αυτή δεν μπορεί να καταλάβει κάποιον που μιλάει παράξενα ή με προφορά περίεργη,
η αναγνώριση φωνής δεν είναι 100% αλλά γενικά είναι πολύ βοηθητική.
Ζήτησε από έναν φιλικό υπάλληλο σε κατάστημα με τηλέφωνα να σου εγκαταστήσει την εφαρμογή και να σου δείξει πως λειτουργεί..
Δεν διαγραφώ όπως βλέπεις τίποτε. Το πρωτότυπο κείμενο είναι εκεί.Είναι η τρίτη φορά που βλέπω να συμβαίνει, @tatooine, θα το πω και αν θέλεις το λαμβάνεις υπ' όψιν:
Αν και δεν έχει γίνει σε δική μου ανάρτηση, η ίδια δεν το βρίσκω ευγενικό να παραθέτουμε ποστ κάποιου άλλου διαγράφοντάς το, επειδή δεν συμφωνούμε με αυτό που προτείνει. Δεν θα αρκούσε να αντικρούσουμε την παράθεση; Με όλη την καλή διάθεση
Αν θέλεις να απαντήσεις σε συγκεκριμένο κομμάτι μηνύματος άλλου μέλους μπορείς είτε να επιλέξεις το κομμάτι αυτό και να πατήσεις "απάντηση", οπότε θα μεταφέρει στο μήνυμα σου μόνο αυτό το κομμάτι, είτε να πατήσεις γενικά απάντηση στο μήνυμα του μέλους και να σβήσεις τελείως αυτά που δεν αφορούν την απάντηση που θέλεις να δώσεις. Όταν τα διαγράφεις δίνεις την εντύπωση οτι ακυρώνεις τα λόγια του μέλους. Δεν είναι αυτή η πρόθεση σου, αλλά έτσι φαίνεται. Δεν νομίζω οτι αυτό έχει κάποιον συγκεκριμένο κανόνα εδώ στο φόρουμ, αλλά δεν είμαι και σίγουρη γι αυτό.Δεν διαγραφώ όπως βλέπεις τίποτε. Το πρωτότυπο κείμενο είναι εκεί.
Με αυτόν τον τρόπο βλέπει ο άλλος σε τι ακριβώς απαντάω και αν θέλει μπορεί να διαβάσει το πιο πάνω κείμενο η να ανατρέξει στην πρωτότυπη ανάρτηση αν. δυσκολεύεται.
Μπορεί όμως να είναι λάθος μου και να μην το κάνω σωστά άλλα θεωρώ ότι έτσι είναι σωστό.
Αν δεν είναι ας μου το πει κάποιος μοντ να μην το ξανακάνω.
Και πάλι ευχαριστώ για την παρατήρηση.