• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Άλλο ένα Roadtrip

kougis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Μετά από διάφορες σκέψεις για εξωτικά ταξίδια κλπ ήρθε ένας χειρούργος να μας αλλάξει όλα τα σχέδια και να αρχίσουμε από το μηδέν.
Πριν 20 μέρες έκανα μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση και ο γιατρός μου είπε ότι για 3 τουλάχιστον μήνες δεν πρέπει να μπω σε αεροπλάνο.
Επειδή δεν μπορώ με τίποτα να μείνω εδώ, σκέφτομαι να παρω την οικογένεια και το αυτοκίνητο και να πάω Ευρώπη.
Πρόβλημα χρόνου δεν έχω.
Λέμε να πάμε από Μπάρι μέχρι Βαρκελώνη, από Βαρκελώνη μέχρι Παρίσι και απο Παρίσι Ελλάδα μέσω Σκοπίων.
Θα ήθελα απόψεις, προτεινόμενες στάσεις, μέρη που δεν πρέπει να χάσω, tips, κτλ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί μαζί μου.

σαιτας

Member
Η ουσια του θεματος ειναι τι εχεις δει αν εχεις δει κατι απο ολο αυτο το ταξιδι που θες να κανεις , δηλαδη αμαλφι εχεις παει ? ρωμη, ναπολι εχεις παει ? πως περιπου το σκεφτεσαι διανυκτερευσεις κ.λ.π. ?

kougis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Δεν θέλω με τίποτα να δω τη Ρώμη.
Στα υπόλοιπα που λες δεν έχω πάει. Έχω πάει Ρώμη, Φλωρεντία, Σιέννα, Μιλάνο.
Θα ήθελα να κάνω γύρω στα 400χλμ από μέρος σε μέρος.
Θα ήθελα να οδηγάω όσο γίνεται εκτός αυτοκινητοδρόμων για να απολαμβάνω τη φύση γιατί όποτε οδήγησα σε αυτοκινητόδρομους στην Ιταλία δεν είδα και πολλά πράγματα.
Το θέμα είναι ότι αν οδηγήσω από Μπάρι 400χλμ πέφτω στη Ρώμη που δεν θέλω.
Διανυκτερεύσεις σκεφτόμουν κοντά στη Ρώμη, κοντά στη Φλωρεντία κοντά στη Νίκαια, κοντά στη Μασσαλία και μετά Βαρκελώνη, κάπως έτσι.
Από 2 περίπου μέρες στο κάθε μέρος.

σαιτας

Member
Ναπολη και φυσικα πομπηια ,αμαλφι, πρεπει να ξεκινησεις. Μετα θα επελεγα διαμονη σε καποια λιμνη εξω απο την ρωμη, προτεινω bolsena. Στην συνεχεια προς genova. Βεβαια στην ριβιερα θα συναντησεις αρκετη κινηση αλλα αξιζει ο κοπος. Ολο το νοτιο κομματι της Γαλλιας που θα περασεις ειναι πανεμορφο και σιγουρα θα χρειαστεις μερες για να το δεις.
Ισπανια, figeres, besalu, girona, εκπληκτικες πολεις με ενδιαφεροντα οπως το μουσειο νταλι κ.λ.π.
καλα οπως το βλεπω τωρα μαλλον για 2 μηνες ταξιδι σχεδιαζεις.

kougis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εκεί γύρω στο Montpellier τι αξίζει να κάνω, να μείνω κτλ;

kougis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εχω κανονίσει να μείνω 10 μέρες Βαρκελωνη. Οπότε θα μπορώ να κάνω εκδρομές κοντά εκεί.

kougis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Τι δουλειά έχει η Βλαχοκερασιά με το δικό μου ταξίδι;

kougis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πατάω το link και με πάει σε ένα topic που λέγεται "αν δεν έχεις πάει στη Βλαχοκερασιά να το σκισεις το διαβατήριο"
:)

kougis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Δεν βρίσκω κάποιον που να έχει γράψει ιστορία για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.
Νόμιζα ότι ήταν πολυ διαδεδομένο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος
eleni.marka81

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα