• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Άλλο ένα καινούργιο μέλος

zoi73

New Member
Καλώς σας βρήκα!
Ονομάζομαι Ζωή, δεν είμαι 73 και λατρεύω τα ταξίδια. Για το λόγο αυτό βρέθηκα εδώ στα μέρη σας. Μένω στην Αθήνα και έχω δύο παιδιά. Έχω ταξιδέψει αρκετά, ιδίως στη Γερμανία. Το τελευταίο ταξίδι ήταν στο Μόναχο τα περασμένα Χριστούγεννα έχοντας μαζί και την τριων μηνών κόρη μου. Φαντάζεστε λοιπόν το πάθος που έχω με τα ταξίδια. Εύχομαι σε όλους ένα καλό καλοκαίρι!

elbono

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
?????
καλως ηρθες λοιπον!καλα ταξιδια!!!τυχερα τα παιδακια σου!!!

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Γειά σου Ζωή ,καλοσόρισες στο Travelstories σου εύχομαι πολλά πολλά ταξίδια πάντα με υγεία

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς ήρθες Ζωή,καλό καλοκαίρι καί σε σένα και καλά ταξίδια!

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
Zωη καλως ηρθες, να σαι παντα καλα και συ και τα παιδια σου!!!Καλα ταξιδια να εχεις και ενα ομορφο καλοκαιρι!!!!!Α' 73 δεν εισαι αλλα πιθανοτατα εχεις γεννηθει τοτε...ασχετο!!!Να'σαι καλα....

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες συνονοματη και καλα ταξιδια με την οικογενεια σου :D.
Φιαξε τον ταξιδιωτικο σου χαρτη να δουμε που αλλου εχεις ταξιδεψει πλην της Γερμανιας.

happy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΥΕΜΕΝΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΟΛΙΒΙΑ
:clap:Γειά σου Ζωή Καλό καλοκαίρι
Καλώς σας βρήκα!
Ονομάζομαι Ζωή, δεν είμαι 73 και λατρεύω τα ταξίδια. Για το λόγο αυτό βρέθηκα εδώ στα μέρη σας. Μένω στην Αθήνα και έχω δύο παιδιά. Έχω ταξιδέψει αρκετά, ιδίως στη Γερμανία. Το τελευταίο ταξίδι ήταν στο Μόναχο τα περασμένα Χριστούγεννα έχοντας μαζί και την τριων μηνών κόρη μου. Φαντάζεστε λοιπόν το πάθος που έχω με τα ταξίδια. Εύχομαι σε όλους ένα καλό καλοκαίρι!

criskal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μοζαμβικη
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Καλώς σας βρήκα!
Καλως ηρθες.Σου ευχομαι πολλα και καλα ταξιδια.

Picos Apicos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα&ίσως Ταιλάνδη πάλι!!
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Κίνας-Ιαπωνία-Περού
Καλώς όρισες Ζωή και καλά ταξίδια να έχουμε!!

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
καλωσήρθες ζωή. φαντάζομαι γεννήθηκες στην πάλαι ποτέ δυτική γερμανία και την μικρή την πήγες βόλτα στους παπούδες. καλά ταξίδια να έχουμε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα