Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Σε καμία περίπτωση δε θα χάνονταν ιστορίες. Πιο πολύ κοιτάω να δω τις σκέψεις σας για κάτι τέτοιο σε αυτή τη φάση, δεν έχει αποφασιστεί τίποτα.
Συμφωνώ. Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να γίνει μια σύσταση στους συγγραφείς να δίνουν περισσότερη προσοχή, ιδιαίτερα στα μεγάλα κείμενα .Όταν ποστάρονται, οι συγγραφείς να δινουν μια καλύτερη εικόνα στο γραπτό τους. Τα ατέλειωτα κατεβατά χωρίς παραγράφους και κενά μεταξύ τους κουράζουν αφάνταστα στο μάτι.
Η μισή μόνο; Όλη η χαρά είναι ο σχολιασμός !
Συμφωνώ απόλυτα. Κι εγώ διαβάζω όλα τα σχόλια.Υπάρχουν άλλωστε άπειρα μπλογκζ και φόρα για ταξιδιωτικές ιστορίες αλλά αυτό που προσωπικά μου αρέσει στο τράβελστόριζ στο κομμάτι των ιστοριών είναι το ότι τα σχόλια γίνονται μέρος της ιστορίας της ίδιας στο τέλος. Προσωπικά τουλάχιστον κάθε φορά που διαβάζω ιστορία διαβάζω όλα (ή σχεδόν όλα) τα σχόλια από κάτω
Υπάρχουν και άλλες (και άλλοι ενδεχομένως). Όταν τα είδα είπα "ωραία" και "μπράβο στα παιδιά" αλλά σαν την ολντσκουλιά δεν έχει. Μάλλον είμαι και ο μόνος που δεν του άρεσαν οπτικά τα παραδείγματα που έδωσε ο Δευκαλίων
Έχω μια άγνωστη λέξη: "ολντσκουλιά" = old school ?σαν την ολντσκουλιά δεν έχει
oh yes!Έχω μια άγνωστη λέξη: "ολντσκουλιά" = old school ?
Να λοιπόν άλλος ένας λόγος για να μείνει το φόρουμ όπως είναι:oh yes!