hydronetta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- όπου δεν έχω πάει
oφείλεις να μας γράψεις κατι τότεοποιος θελει πληροφοριες για την υπερδνειστερια....εδω....ηταν επισκεψη στο παρελθον.....απιστευτη εμπειρεια!!!!!
oφείλεις να μας γράψεις κατι τότεοποιος θελει πληροφοριες για την υπερδνειστερια....εδω....ηταν επισκεψη στο παρελθον.....απιστευτη εμπειρεια!!!!!
Συμφωνώ και επαυξάνω ,την Τρασνιστερία την είχα ως προορισμό για μεταξύ Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά αλλά τελικά με κέρδισε η Αιθιοπία .Η Τρασνιστερία θα πραγματοποιηθεί στο 3ο τετράμηνο του 2012 .oφείλεις να μας γράψεις κατι τότε
συμφωνω, μου ειχε κινησει το ενδιαφερον μετα απο το ντοκιμαντερ της εμπολεμης ζωνηςoφείλεις να μας γράψεις κατι τότε
Και εγώ είχα κάτι ψιλοπροβληματάκια αλλά μην απογοητεύεσε .Γράψτα καλύτερα σε word και μετά χρησιμοποίησε τα στο forum.γινεται κατι σημερα με το site? εγραφα μιση ωρα ιστορια για την τρανιστρια και μου την εσβησε.....
γινεται κατι σημερα με το site? εγραφα μιση ωρα ιστορια για την τρανιστρια και μου την εσβησε.....
Ti σχέση έχει το αρχικό ποστ του Toutmpiotis με αυτά που αναφέρεις εδώ? ότι του φανεί του καθένα...στην ιδια κατηγορια μπορουμε να αναφερουμε τα nagorno karabakh , south ossetia , abkhazia στον καυκασο
αλλα και το κοσοβο, την τουρκικη δημοκρατια της βορειου κυπρου