go2dbeach
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Δε θα μπορούσες να το εξερευνήσεις αφού μόνο η παραλία που σας πήγαν είναι για τους day trippers.Ποο τι μου θύμησες τώρα..ναι μας πήγαν στην μπροστά παραλία έχοντας μισή ώρα μόνο δεν πρόλαβα να εξερευνήσω το νησί ..πήγα με πούλμαν από πούντα κανα 2 30 ώρες διαδρομή περίπου.η βλακεία με την πούντα κανα είναι ότι είναι οτι Είναι στο ανατολικότερο άκρο κ δεν ενδυκνειται για εκδρομές ..εσύ πού αλλού πηγές εκτός από σαμανα ?
Η πίσω πλευρά ανήκει στο Gran Bahia Principe Cayo Levantado και είναι μόνο για τους διαμένοντες στο ριζορτ. Όταν πήγα εγώ ευτυχώς ήταν για όλους.
Όντως η Πούντα κάνα είναι το πιο μακρινό σημείο από τα πάντα στο νησί.
Εγώ έμεινα στην Boca chica και εξερεύνησα όλη τη νότια ακτογραμμή, Σάντο Ντομίνγκο, διπλανές παραλίες,μέχρι Πούντα κάνα (χωρίς να μείνω, πήγα για μπάνιο μόνο) και στο νησί Saona. Μετά έμεινα στη Σαμανα (Las Galeras,Las Terrenas), μετά Σοσούα-Καμπαρέτε, στην ενδοχώρα στην Jarabacoa και κατέληξα πάλι Μπόκα τσικα.
Έχω γράψει ιστορία εδώ https://www.travelstories.gr/community/threads/Παμε-Αγιο-Δομηνικο.279/
στο λεω γιατί καμιά φορά έχει ενδιαφέρον να δεις πώς άλλαξε ένα μέρος με τα χρόνια. Ίσως πάρεις ιδέες για να ξαναπάς και σε άλλα μέρη αν σου άρεσε