Ταξιδιωτική Ιστορία του Μήνα Δεκέμβριος 2019 - Φεβρουάριος 2020

Ταξιδιωτική Ιστορία του Μήνα Δεκέμβριος 2019 - Φεβρουάριος 2020 (3 ψήφοι_


  • Total voters
    43
  • Poll closed .

Smaragda53

Member
Μηνύματα
995
Likes
2.094
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Κέρδισα;; :xalara::xalara:

Ευχαριστώ πολύ για τις ψήφους και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μοιράστηκαν τα ταξίδια τους και ειδικά στον @psilos3 για την επική παρουσίαση τόσων νησιών, χαίρομαι που ψηφίστηκε η συγκεκριμένη μου ιστορία επειδή είναι η πιο αγαπημένη μου από όλες, έχει άρωμα από το παρελθόν, αθωότητα, συγκίνηση και πολύ νοσταλγία.

Καλό πάσχα και καλά ταξίδια σε όσους θα ταξιδέψουν.
Εμ γι αυτό τη ψηφίσαμε! Αλήθεια, where is psilos?
 

gkalla

Member
Μηνύματα
1.291
Likes
7.025
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγράδι
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία

maria_va

Member
Μηνύματα
75
Likes
501
Το ότι η ιστορία μου είναι σε αυτές που ψηφίστηκαν μου φαίνεται θεόκουφο. Την έγραψα στην περίοδο της πανδημίας για να ξεχνιέμαι από όσα ζούσαμε και γιατί σκεφτόμουν ότι δεν πρόκειται να τη διαβάσει κανείς...Δεν έχει ταξιδιωτικό ενδιαφέρον, ένα αφήγημα είναι. Όμως πέτυχε τον σκοπό της, τώρα που την ξαναδιάβασα πέθανα στο γέλιο με όσα θυμήθηκα. Αν δεν τα είχα γράψει θα τα ξεχνούσα.

Οπότε ευχαριστώ πολύ όλους όσους την διάβασαν και μοιράστηκαν μαζί μας αυτό το αγαπημένο ταξίδι στην Κούβα. Η σειρά αυτή των ιστοριών είχε ένα αδιαφιλονίκητο φαβορί, μια αγαπημένη ιστορία πολλών μας όταν ψάχνουμε σε ποιο νησί θα πιούμε τις μπύρες μας ή θα ονειρευτούμε ότι τις πίνουμε το καλοκαιράκι. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έγραψαν και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους.

Καλό Πάσχα και καλά ταξίδια!
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.098
Likes
45.420
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Peru, Japan, Iceland
Αν και καθυστερημένα, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ψήφισαν στο διαγωνισμό την ιστορία (και πιο αγαπημένη μου) για τα νησιά, καθώς και όλους όσους γράφουν, διαβάζουν και συμμετέχουν στις ιστορίες μας. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά γι' αυτό.

Να σας πω την αλήθεια βέβαια, στη συνείδηση μου αυτή η ιστορία έχει κερδίσει εδώ και καιρό ασχέτως διαγωνισμού.
Έχει κερδίσει από τα αμέτρητα μηνύματα που λαμβάνω και με τιμούν, θεωρώντας τη γνώμη μου ιδιαίτερα βαρύνουσα περί των νησιών.

Έχει κερδίσει με τις τόσες συγκινητικές ατάκες που 'χω διαβάσει σχετικά κατά καιρούς τύπου «σε διαβάζω κι εξ' αιτίας σου πήγα κι ανακάλυψα νησιά που ούτε φανταζόμουν», τύπου «σε διαβάζω και είναι σα να βρίσκομαι εκεί και να ταξιδεύω ήδη στα νησιά»,τύπου «σε βρήκα και στα social, δεν ήξερα ότι ήσουν εσύ ο Psilos3, μ' έχεις βοηθήσει αφάνταστα», ή τύπου «σε διαβάζω μαζί με τον ηλικιωμένο πατέρα μου και μας ταξιδεύεις», λίγα μόνο από τα πολλά υπέροχα λόγια που αν τα παραθέσω θα γράφω για ώρες. Ειλικρινά σας ευχαριστώ.

Η μεγαλύτερη νίκη όμως είναι η φράση που παραθέτω στον πρόλογο της ιστορίας μου την οποία τηρώ με συνέπεια: Αυτή η ιστορία μπορεί να έχει αρχή, δεν έχει όμως τέλος, συνεχίζει, εξελίσσεται (μαζί μ' αυτήν κι εγώ), ανακαλύπτοντας ακόμα περισσότερες γνωστές ή και πιο ανεξερεύνητες γωνιές της νησιωτικής Ελλάδας. Πόσο μάλλον τώρα που ο στόχος μου είναι πιο κοντά από ποτέ, ξεπερνώντας τον αριθμό των 80+ επισκέψιμων νησιών.

Να είμαστε υγιείς ν' ανταμώνουμε. Καλά νησιά σε όλους και πάντα παγωμένες μπύρες! ;)
Ραντεβού στην πλώρη και στις επόμενες νησιωτικές περιηγήσεις.

Υ.Γ. Επειδή αρέσει και η στατιστική απ' ότι έχω καταλάβει, είναι η πρώτη φορά στο διαγωνισμό του Forum που κερδίζει ιστορία από την Ελλάδα στα τόσα χρόνια. Πάντα τέτοια.
 
Last edited:

taxidiara

Member
Μηνύματα
1.083
Likes
2.497
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
@psilos3 καλωσόρισες πάλι μας έλειψες!!

Η ιστορία αυτή είναι απ τις καλύτερες εδώ μέσα ναι, αλλά δε μπορώ να μη σχολιάσω ότι η αγαπημένη μου δικη σου ιστορία είναι η "παρειστικη" πασχαλινή σου ιστορία που ξεκίνησες να γράφεις επί κορωνοιου κ με συγκίνησες κ ταυτίστηκα γιατί κ μένα μου έλειπαν πολύ οι φίλοι μου.. ελπιζω κ αυτη να μην τελειώσει σύντομα! αντε να έρθει η σειρά της να τη ψηφίσω γιατί αυτή μου ξέφυγε καλέ ούτε καν το πήρα είδηση ότι ήσουν υποψήφιος :oops:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.298
Μηνύματα
887.188
Μέλη
38.966
Νεότερο μέλος
christinalovari@y

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom