Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Στο έχω στείλει εδώ και τρεις μέρες...Στείλτο μου με email και θα το βάλω εγώ.
Στο έχω στείλει εδώ και τρεις μέρες...Στείλτο μου με email και θα το βάλω εγώ.
Η υπομονή είναι αρετή. Ορίστε:Στο έχω στείλει εδώ και τρεις μέρες...
Φιλε, η κλίμακα είναι από το 0 μέχρι το 10. Αλλα η χωρα που παίρνει τα πρωτεία σε κάθε κατηγορια (αυτή που είναι λίγο πιο... 10 από όλες τις άλλες) για bonus παίρνει δωδεκάρι, σαν Eurovision ένα πράγμα!Yorgos η κλίμακα είναι 0-12 έτσι; (όπου μηδέν το χειρότερο και όπου 12 το καλύτερο; )
Πολύ ωραία δουλειά.
Φοβερή ΛίσταΦιλε, η κλίμακα είναι από το 0 μέχρι το 10. Αλλα η χωρα που παίρνει τα πρωτεία σε κάθε κατηγορια (αυτή που είναι λίγο πιο... 10 από όλες τις άλλες) για bonus παίρνει δωδεκάρι, σαν Eurovision ένα πράγμα!
Ακομη γινονται βομβιστικες επιθεσεις.Δεν πιστευω οτι ακομα η Αιγυπτος ειναι ασφαλης.Οι αδελφοι μουσουλμανοι ειναι οργισμενοι για τις καταδικες σε θανατο των αρχηγων τους.Θα συμβουν ακομη πολλα....Δεν θα πηγαινα για τουρισμο ακομη....Εγω προτεινω κλασικα Αιγυπτο...τωρα που καλητερεψαν τα πραγματα και φυσικα ειναι και πλουσια σε ιστορια!!
...... κυμα ζηλειας απο σημερα που ειδα τις χωρες.... το μονο που με ανακουφιζει λιγακι ειναι οτι εχω παει σε αυτες που βρισκονται σε υψηλη βαθμολογια...............Ωραία, πολλά "ευφηαριστω" στο Δευκαλίωνα και συγγνώμη αν ημουν ανυπόμονος.
Το χρώμα σε κάθε χωρα έχει να κάνει με την ήπειρο στην οποια βρίσκεται, άρα ο φίλος που ενδιαφέρεται για τις αφρικανικές κοιτάει όσες είναι σε μαύρο φόντο. Από και και πέρα, νομίζω οι κατηγοριες στις οποιες έχω βαθμολογήσει είναι σαφείς εκτος από:
μοναδικότητα: εννοώ το κάτας ποσο η χωρα διαθέτει πράγματα που δεν μπορείς να τα δεις αλλου στον κόσμο
αυθεντικότητα: να υπάρχει παραδοσιακή ζωή, να μην είναι μια disneyland για τουρίστες
ποικιλία: οι διαφορες περιοχές να παρουσιάζουν ποικιλία σε τοπια, θρησκείες, δραστηριότητες, να μην είναι μονότονη. p.x. μια χωρα με βουνά, αρχαία, θάλασσα, ζούγκλα, έρημο, διαφορετικές εθνότητες έχει μεγαλύτερη ποικιλία από μια άλλη που σε όλο της το μήκος και πολάτος η κουλτούρα και οι δραστηριότητες που μπορείς να κανεις είναι οι ίδιες