babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
VPN μπορούσες να χρησιμοποιήσεις εκεί;Η είδηση της συνάντησης Κιμ-Τραμπ δεν έχει παίξει στα Βορειοκορεάτικα media.
VPN μπορούσες να χρησιμοποιήσεις εκεί;Η είδηση της συνάντησης Κιμ-Τραμπ δεν έχει παίξει στα Βορειοκορεάτικα media.
Δεν υπάρχει κανενός είδους σύνδεση με το internet διαθέσιμη για τουρίστες στη Βόρεια Κορέα (ούτε και για τη συντριπτική πλειοψηφία των ντόπιων). Άρα φυσικά όχι και VPN.VPN μπορούσες να χρησιμοποιήσεις εκεί;
Πάντως, εγώ αυτό που αντιλαμβάνομαι (διαβάζοντας τις αναφορές σου αλλά και άλλων ανθρώπων που έζησαν εκεί και παρακολουθούν τις εξελίξεις) είναι ότι ο σημερινός ηγέτης της Βόρειας Κορέας δεν είναι καθόλου το "χαζό-παιδί-χαρά-γεμάτο" που θέλουν να τον παρουσιάζουν τα δυτικά μέσα. Ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει και πώς να το κάνει.Δεν υπάρχει κανενός είδους σύνδεση με το internet διαθέσιμη για τουρίστες στη Βόρεια Κορέα (ούτε και για τη συντριπτική πλειοψηφία των ντόπιων). Άρα φυσικά όχι και VPN.
Mε στεναχώρησες, περίμενα πως και πως να πάω και να κάνω γονυκλισίες στο μεγαλείο των ηγετών...ούτε ανθοδέσμες ούτε τίποτα δλδ;;; τα ισοπεδώσαμε όλα. Χάρηκα για το Arirang που νομίζω είναι η βασική αιτία μαζικής προσέλευσης τουριστών (μαζί με τους εορτασμούς).Τα τουρ πλέον έχουν περικόψει τελείως τους λόγους περί του μεγαλείου του ηγέτη και των προκατόχων του, που πλέον λέγονται president και chairman. Οι συνοδοί μας μας μίλαγαν γι αυτούς μόνο αν ρωτούσαμε.
Ε ναι, προφανώς γι αυτό πήγαμε όλοι (ή σχεδόν όλοι).Χάρηκα για το Arirang που νομίζω είναι η βασική αιτία μαζικής προσέλευσης τουριστών (μαζί με τους εορτασμούς).
Δεν ξέρω ποιούς άλλους ανθρώπους εννοείς και τι βαρύτητα μπορεί να έχουν τα λεγόμενά τους, αλλά ναι.Πάντως, εγώ αυτό που αντιλαμβάνομαι (διαβάζοντας τις αναφορές σου αλλά και άλλων ανθρώπων που έζησαν εκεί και παρακολουθούν τις εξελίξεις) είναι ότι ο σημερινός ηγέτης της Βόρειας Κορέας δεν είναι καθόλου το "χαζό-παιδί-χαρά-γεμάτο" που θέλουν να τον παρουσιάζουν τα δυτικά μέσα. Ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει και πώς να το κάνει.
Εδώ εχει και φωτογραφιες
Διόρθωση: ανοικτό είναι, απλά δε συμπεριλαμβάνεται υποχρεωτικά πιά σε όλα τα προγράμματα. Το beer tour of North Korea π.χ. πήγαν όλοι τους...Το μαυσωλείο των ηγετών είναι πλέον κλειστό
Διάβασες πουθενά τέτοιο ισχυρισμό σ' αυτή την ιστορία; Προσπάθησα να παρουσιάσω όσο πιο ουδέτερα μπορούσα κάποια πράγματα, αυτό επ' ουδενί δε σημαίνει ότι η χώρα είναι μια χαρά. Νομίζω ότι η κεντρική ιδέα για το absurdity του καθεστώτος προκύπτει, αλλά δεν κάνω πολιτική ανάλυση εδώ, γράφω ταξιδιωτική ιστορία για ένα μέρος στο οποίο η επίσκεψη είναι αντικειμενικά δύσκολη.Έλα ρε παιδιά τώρα έλεος που θα βγάλουμε και μια φασιστική χώρα οτι είναι μια χαρά και όλες οι ειδήσεις είναι fake