Στο Παλέρμο του Μπουένος Άιρες
Η περιοχή του Palermo είναι το επίκεντρο της νυχτερινής ζωής του Buenos Aires. Κάθε βράδυ ντόπιοι και τουρίστες συνωστίζονται στους δρόμους του για να φάνε, να πιούν, να διασκεδάσουν. Αν και τον τελευταίο καιρό τα γευστικά γούστα των Portenos αλλάζουν και ζητούν να γνωρίσουν νέες κουζίνες, το κρέας παραμένει σταθερά πρώτο στις γευστικές τους επιλογές.
Η επιτομή του Μαροκινού εστιατορίου στο Μαρακές
Το Le Foundouk είναι η επιτομή του Μαροκινού εστιατορίου. Στεγάζεται σε ένα άψογα ανακαινισμένο παραδοσιακό riad και βρίσκεται κυριολεκτικά χαμένο στο δαίδαλο της Μεδίνας.
Το φτηνότερο Michelin Star εστιατόριο του κόσμου στο Χονγκ Κονγκ
Είναι σαφές πως το χαμηλό budget και τα Michelin Stars δεν έχουν τις καλύτερες των σχέσεων. Αν λοιπόν κάποιος σας έλεγε ότι μπορείτε να φάτε σε ένα εστιατόριο τιμημένο με αστέρι Michelin με περίπου 5€ το άτομο, σίγουρα θα τον λέγατε το λιγότερο αφελή.
Τρώγοντας στο Chelsea του Λονδίνου
Το Tom's Kitchen είναι μια casual δημιουργία του πολυβραβευμένου σεφ TOM AIKENS και το πρωινό του θεσμός. O χώρος είναι απλός, ζεστός, καθημερινός και ο κόσμος που συχνάζει υπέροχος. Zευγάρια, φοιτητές, οικογένειες.
Κρεατοφαγία στη Στοκχόλμη
To AG Restaurang & Bar βρίσκεται μακριά από το τουριστικό κέντρο της Στοκχόλμης, κρυμμένο σε ένα δρόμο του Kungsholmen, μιας παλιάς βιομηχανικής συνοικίας της πόλης. Εκεί που κάποτε βρίσκονταν ένα εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας σήμερα συναντάς ένα trendy εστιατόριο για κρέας.
Μια Αλάσκα στην Βενετία
Στην Ιταλία και ειδικά σε μια πόλη σα την Βενετία που το παγωτό είναι θεσμός, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα άτυχος για να αποτύχεις στην επιλογή.