• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αυστρία Xριστούγεννα στη Βιέννη.

Μαρί1953

New Member
Τι θα μπορούσε ένας επισκέπτης να κάνει την παραμονή των Χριστουγέννων στη Βιέννη? Κάποια καλή ιδέα ή και πρόταση ευπρόσδεκτη.

:xmas_razz:

varioAthens

Member
Τι θα μπορούσε ένας επισκέπτης να κάνει την παραμονή των Χριστουγέννων στη Βιέννη? Κάποια καλή ιδέα ή και πρόταση ευπρόσδεκτη.

:xmas_razz:
Κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ την παραμονή των Χριστουγέννων στη Βιέννη ήταν η μεταμεσονύχτια Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον Άγιο Στέφανο... ακόμα κι αν δεν είσαι ιδιαίτερα θρησκευόμενος, η όλη κατάσταση είναι άκρως κατανυκτική και αξίζει!

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Συμφωνώ απόλυτα με τη varioathens έχω βρεθεί παραμονή Χριστουγέννων στη Βιέννη και η μεταμεσονύχτια λειτουργία ήταν πολύ ιδιαίτερη παρόλο που εγώ προσωπικά δεν το έχω και τόσο το θρησκευτικό συναίσθημα...Αν λάβεις ειδικά υπόψιν σου οτι εκείνο το βράδυ τα περισσότερα εστιατόρια και μαγαζιά είναι κλειστά είναι ίσως η καλύτερη επιλογή.Αν πάλι θέλετε να βγείτε έξω καλό θα ήταν να ρωτήσετε στο ξενοδοχείο σας ή να ψάξετε κάποια μαγαζιά που θα είναι ανοιχτά και κάνετε κράτηση γιατί είναι ελάχιστα.Μην το αφήσετε στην τύχη γιατί θα καταλήξετε σαν κι εμένα που περπατούσα μέχρι τις 3 το πρωί να βρω μπαράκι να πιω ποτό...και εννοείται οτι δεν βρήκα....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα