2 Οκτωβρίου 2010 #1 V vamos54 New Member Μηνύματα 1 Likes 0 το φορουμ ειναι πεντε ετων εγω το ανακαληψα τωρα πιστευω να βρισκω πληροφοριες για μερη που θελω να ταξιδευψω εχω κανει πολλα ταξιδια μου αρεσει να ταξιδευω ειμαι απο χανια ευχομε καλα ταξιδια στα μελη του φορουμ και υγεια
το φορουμ ειναι πεντε ετων εγω το ανακαληψα τωρα πιστευω να βρισκω πληροφοριες για μερη που θελω να ταξιδευψω εχω κανει πολλα ταξιδια μου αρεσει να ταξιδευω ειμαι απο χανια ευχομε καλα ταξιδια στα μελη του φορουμ και υγεια
2 Οκτωβρίου 2010 #2 ΕΡΣΗ Member Μηνύματα 6.454 Likes 2.541 Επόμενο Ταξίδι Βερολίνο (ξανά!) Ταξίδι-Όνειρο Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη Καλως ορισες! Εχουμε αρκετους Κρητικους και μαλιστα χανιωτες εγκριτα μελη του travelstories! Οπου ναναι θα σε καλοσωρισουν!
Καλως ορισες! Εχουμε αρκετους Κρητικους και μαλιστα χανιωτες εγκριτα μελη του travelstories! Οπου ναναι θα σε καλοσωρισουν!
2 Οκτωβρίου 2010 #3 renata Member Μηνύματα 5.544 Likes 1.965 Επόμενο Ταξίδι μαλαισία Οι χανιώτες γενικά ταξιδεύουν παραααααααααα πολυ!! καλώς όρισες συμφορουμίτη και συγχωριανέ. καλά ταξίδια!!!
Οι χανιώτες γενικά ταξιδεύουν παραααααααααα πολυ!! καλώς όρισες συμφορουμίτη και συγχωριανέ. καλά ταξίδια!!!
3 Οκτωβρίου 2010 #4 LULLU Member Μηνύματα 3.601 Likes 8.129 Επόμενο Ταξίδι το ψαχνω.... Ταξίδι-Όνειρο Νιγηρας-Μαλι ενα καλως ηλθες και απο εμενα ...αλλη μια χανιωτισα απο μεταγραφη!!!!!!!!!!!
3 Οκτωβρίου 2010 #5 eva kas Member Μηνύματα 961 Likes 225 Επόμενο Ταξίδι οσο πιο μακρια γινεται! Ταξίδι-Όνειρο Ανταρκτικη + Αρκτικη βαμος?????απο το γνωστο βαμο? καλως ορισες κοντοχωριανε!και καλη παραμονη στο φορουμ μας!
3 Οκτωβρίου 2010 #6 rethimno Member Μηνύματα 1.770 Likes 1.054 Επόμενο Ταξίδι Λεσβος Ταξίδι-Όνειρο Γύρος του κοσμου LULLU said: ενα καλως ηλθες και απο εμενα ...αλλη μια χανιωτισα απο μεταγραφη!!!!!!!!!!! κλικ για όλη την παράθεση... Xανιωτισα ειπες ???? καλα θα τα μαρτυρήσω: ολα στο vamos..... Kαλως ηρθες απο το γειτονικό Ρεθυμνο....
LULLU said: ενα καλως ηλθες και απο εμενα ...αλλη μια χανιωτισα απο μεταγραφη!!!!!!!!!!! κλικ για όλη την παράθεση... Xανιωτισα ειπες ???? καλα θα τα μαρτυρήσω: ολα στο vamos..... Kαλως ηρθες απο το γειτονικό Ρεθυμνο....
3 Οκτωβρίου 2010 #7 xenos Member Μηνύματα 2.414 Likes 804 Επόμενο Ταξίδι Ν.Α Ασια Ταξίδι-Όνειρο Bανουατου/Tαιλανδη Η ανακαλυψη του συγκεκριμενου σαιτ θα σε οδηγηση σε πληροφοριες απο παμπολους προορισμους σε ολο τον κοσμο. Καλως ηρθες κοντοχωριανε,και καλα ταξιδια.
Η ανακαλυψη του συγκεκριμενου σαιτ θα σε οδηγηση σε πληροφοριες απο παμπολους προορισμους σε ολο τον κοσμο. Καλως ηρθες κοντοχωριανε,και καλα ταξιδια.
3 Οκτωβρίου 2010 #9 soudianos Member Μηνύματα 3.755 Likes 6.505 Ταξίδι-Όνειρο Βερακρούζ καλώσ μας ήρθες πατριώτη και μη σε χάσουμε...
3 Οκτωβρίου 2010 #10 soudianos Member Μηνύματα 3.755 Likes 6.505 Ταξίδι-Όνειρο Βερακρούζ καλώσ μας ήρθες πατριώτη και μη σε χάσουμε... Σουδιανός. όνομα και πράμα!!!!!
3 Οκτωβρίου 2010 #11 ΕΡΣΗ Member Μηνύματα 6.454 Likes 2.541 Επόμενο Ταξίδι Βερολίνο (ξανά!) Ταξίδι-Όνειρο Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη Μονο εγω ειμαι η μη κρητικια που χαιρετησε τον ανθρωπο; Αντε εχουμε και απο αλλα μερη μελη! Που ειναι οι καλοι μας τροποι;
Μονο εγω ειμαι η μη κρητικια που χαιρετησε τον ανθρωπο; Αντε εχουμε και απο αλλα μερη μελη! Που ειναι οι καλοι μας τροποι;
3 Οκτωβρίου 2010 #12 makisg Member Μηνύματα 4.932 Likes 16.823 Επόμενο Ταξίδι Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο. Ταξίδι-Όνειρο Νησιά Φίτζι καλως όρισες και απο εμένα απο τη Θεσσαλονίκη.Πάντα υπήρχε μια ελξη απο τη Θεσσαλονίκη για τη Κρήτη. Καλά ταξίδια να έχεις όπως τα ονειρεύεσε.
καλως όρισες και απο εμένα απο τη Θεσσαλονίκη.Πάντα υπήρχε μια ελξη απο τη Θεσσαλονίκη για τη Κρήτη. Καλά ταξίδια να έχεις όπως τα ονειρεύεσε.