• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισπανία Universal Studios barcelona

BADULA

New Member
Γεια σας

Στις 18/7 θα πάμε Βαρκελώνη με ταξιδιωτικό γραφείο ,μέσα στο πρόγραμμα της εκδρομής έχει και μια προαιρετική εκδρομή για τα universal studios και θέλω να μου πείτε την γνώμη σας αν πρέπει να πάμε, η κοπέλα από το πρακτορείο που κλείσαμε τα εισιτήρια μου είπε ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και δεν αξίζει να πάμε…

Ευχαριστώ

astrah

Member
Επόμενο Ταξίδι
ταξίδι να'νε κ οπου να'νε
Ταξίδι-Όνειρο
το γυρο του κοσμου!
ειναι κατι ΣΑΝ την eurodisney. πηγα το 2007 καλοκαιρι. ειναι καπου μια ωρα εξω απο την βαρκελωνη κοντα το αεροδρομιο του REUS. ειναι χωρισμενο σε χωρες και καθε μια ειναι σαν να εισαι εκει . εχει φαρ ουεστ κινα μεξικο πολυνησια κ.α.
ΔΗΛ στο φαρ οεστ εχει σαλουν και τα αναλογα θεαματα και παιχνιδια εμας μας αρεσε αλλα ειμασταν και 8 μερες βαρκελωνη οποτε ειχαμε ελευθερο χρονο αρκετο.
Εχουν κανει φοβερη δουλεια στο τοπιο πραγματικα νομιζεις οτι εισαι σε αλλη χωρα μολις μπαινεις μεσα.
εχει και ενα τρενακι που σε παιρναει απο ολα για να μην κουραζεσε γιατι ειναι λιγο μεγαλη η διαδρομη. σου προτεινω να εχεις ψαξει απο πριν που θα σταματισεις (για καφε φαγητο καθως και αν μπεις σε ποια παιχνιδια)
για τα παιχνιδια ιδικά να πηγαινεις και να κανει κρατηση στο καθε ενα γιατι θα σε φανε οι ουρες.
εμεις μπηκαμε στον κορμο http://www.portaventura.co.uk/rides-far-west-silver-river-flume που καμια σχεση δεν ειχε με του ALLOU fan park ( μιλαμε το3πλασιο σε υψος) και φαγαμε στο εστιατοριο που ειναι στο μεξικο La Hacieda (ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ)
κοιταξε να δεις καποια πραγματα στο λινκ PortAventura Park, Salou holidays

ααα εχει και καποια shows που ξεκινανε σε διαφορετικες ωρες σε καθε μια χωρα. σου δινουν φιλαδιο οταν μπαινεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom