TravelStories μέσω κινητών

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΙΑ, ΤΟ TRAVELSTORIES ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ iPHONE / iPAD KAI ANDROID, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ:

http://www.travelstories.gr/%F0%E5%...tories-app-%E3%E9%E1-iphone-ipad-android.html

Λοιπόν ένα πρώτο βήμα για την πρόσβαση στο TravelStories μέσω smartphones έγινε, και πλέον το TravelStories μπορείτε να το βρίσκετε μέσω της εφαρμογής TapaTalk.

Αν έχετε iPhone, Android, ή Blackberry, ψάξτε στο αντίστοιχο store για την εφαρμογή Tapatalk και εγκαταστήστε τη. Στη συνέχεια, με ένα απλό search μέσα στην εφαρμογή, θα βρείτε πολύ εύκολα το TravelStories.

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή η εικόνα που θα έχετε θα είναι κάτι τέτοιο:

awww.tapatalk.com_resources_images_DroidX.png

Προσοχή, υπάρχουν ΔΥΟ εφαρμογές Tapatalk, μία δωρεάν με την οποία μπορούμε να διαβάζουμε το σάιτ, και μία επί πληρωμή (είτε από το android market είτε από το itunes) που επιτρέπει και να ποστάρουμε. Οι τύποι αυτοί χρεώνουν την δεύτερη εφαρμογή κάπου 2-3 ευρώ, και δυστυχώς δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση για δωρεάν εφαρμογή. Υπάρχει όμως μια σκέψη να φτιάξουμε κάτι εντελώς δικό μας στο μέλλον.

Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί από το πόση ανταπόκριση θα έχει το travelstories mobile. Για να έχετε κι'εσείς μια εικόνα, θα βάζω εδώ ανά τακτά διαστήματα κάποια στατιστικά για να έχουμε μια εικόνα. :D

Enjoy!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Αφεντικό ευχαριστούμε, ξέρεις όμως αν μπορώ να βρω την εφαρμογή για bada καθώς έχω το samsung wave. Πάντως και στην κανονική εμφάνιση το φόρουμ στο κινητό μου, δουλεύει μια χαρά, αν και υπάρχουν μικροδυσκολίες.
Αντε και εις ανώτερα:clap::clap::clap:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δυστυχώς το tapatalk υπάρχει διαθέσιμο μόνο για iphone, android, blackberry και nokia.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Χμ. Δε μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Και δεν μπαίνει στους ταξιδιωτικούς οδηγούς.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τι δε σας αρέσει μιας και το συζητάμε; όχι ότι μπορούμε να κάνουμε αλλαγές στη συγκεκριμένη εφαρμογή, αφού παρέχεται από άλλους όπως είναι, αλλά για να ξέρω για το μέλλον αν κάνω κάτι δικό μας. Fitziano έχεις δίκιο για τους ταξ. οδηγούς, δε ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει εκεί.

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Δεν μου φάνηκε και πολύ πιο λειτουργικό απο το να logαρα με τον browser. Στην δωρεάν έκδοση δεν μπορείς να ποστάρεις, να δείς/ψηφίσεις σε ψηφοφορίες, το search εμένα δεν μ λείτουργεί, σε κάθε αναζήτηση μου βγάζει no matches, όπως αναφέρθηκε δν μπορείς να δείς ταξιδιωτικούς οδηγούς. Στα θετικά η γρήγορα πρόσβαση στα νέα μνμ καθώς και σε αυτά που παρακολουθείς όπως και στην αναζήτηση (αν αυτή λειτουργούσε, ελπίζω να μν κάνω έγω κάποιο λάθος). Για όλα τα παραπάνω αρνητικά δύσκολα θα άλλαζα τν browser για να μπώ μέσο απο tapatalk και ας είναι λιγότερο χρηστικό ως προς την δομή του.

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
...και βεβαια οσοι το χρησιμοποιουμε .......βαζουμε στην υπογραφη πχ

"Sent from my ι9000 S Galaxy using Tapatalk":)

τα αρνητικα σχολια εν μερει οφειλονται και στη συσκευη...οπως και να το κανουμε ειναι μια προοοδο που με τη παροδο του χρονου θα εξελιξχθει.

για το παρον φορουμ θεωρω οτι αυτη η δυνατοτητα ειναι αναγκαια.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Έγινε upgrade το tapatalk που χρησιμοποιεί το φόρουμ, στην τελευταία έκδοση. :)

Ταυτόχρονα απενεργοποιήθηκε η λειτουργία που άφηνε υπογραφή αυτόματα με κάθε ποστ, του στυλ "sent from my HTC with tapatalk" κλπ.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μετά από ένα δίαστημα που η πρόσβαση μέσω application για κινητά γινόταν με tapatalk, από σήμερα το tapatalk αφαιρείται από το Travelstories, και η πρόσβαση στο site μέσω mobile app μπορεί να γίνεται πια από την δική μας πλέον εφαρμογή, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ:

http://www.travelstories.gr/%F0%E5%...tories-app-%E3%E9%E1-iphone-ipad-android.html

Ο βασικός λόγος που διακόπτεται η λειτουργία του tapatalk είναι ότι πρόκειται για paid εφαρμογή για όσα μέλη θέλουν και να γράφουν (και όχι απλώς να διαβάζουν), και θέλουμε να προσφέρουμε αυτή τη δυνατότητα δωρεάν σε όλα τα μέλη μας. Γι'αυτό και αναπτύχθηκε η δική μας mobile εφαρμογή, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε στον παραπάνω σύνδεσμο και να την κατεβάσετε δωρεάν στα smartphones σας.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δε γνωρίζω λεπτομέρειες για τη λειτουργία του tapatalk και το τι σημαίνει αυτή από την πλευρά του site, αλλά όντας μια εφαρμογή που έχω ήδη αγοράσει, θα ήθελα να συνεχίσω να μπορώ να τη χρησιμοποιώ, εναλλακτικά του travelstories app.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.741
Μέλη
39.475
Νεότερο μέλος
Drnv

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα