• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

TravelBand

Vasileti

Member
Με αφορμή το απρόοπτο ρεσιτάλ πιάνου του αφεντικού στο αεροδρόμιο και την πιθανότητα άνθρωποι, που εκτός από το κοινό ενδιαφέρον για τα ταξίδια παίζουν και κάποιο μουσικό όργανο, να συναντηθούν και να κάνουν κανένα μουσικό event, έλεγα μήπως στο νήμα κάνουμε ένα know us better και να δούμε αν γουστάρουμε, (Def ενέκρινε).

Σίγουρα υπάρχουν και επαγγελματίες μουσικοί στα 20000 μέλη αλλά για να κάνουμε την πλάκα μας καμιά φορά, αρκεί να έχουμε παίξει τουλάχιστον στο παρείστικο στυλ.

Εκτός απο Defkalion, πιάνο, κλασικό και γενικό ρεπερτόριο αλλά λίγο μακρυά έχουμε και Vasileti, κιθάρα, rock. Αλλος?

Last edited:

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Orestcrete: Λαουτο, μαντολινο, μπουζουκι, κιθαρα (ηλεκτρικη και ακουστικη), μπαγλαμας προσφερουν τις υπηρεσιες τους στο travelstories :)

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Με αφορμή το απρόοπτο ρεσιτάλ πιάνου του αφεντικού στο αεροδρόμιο και την πιθανότητα άνθρωποι, που εκτός από το κοινό ενδιαφέρον για τα ταξίδια παίζουν και κάποιο μουσικό όργανο, να συναντηθούν και να κάνουν κανένα μουσικό event, έλεγα μήπως στο νήμα κάνουμε ένα know us better και να δούμε αν γουστάρουμε, (Def ενέκρινε).

Σίγουρα υπάρχουν και επαγγελματίες μουσικοί στα 20000 μέλη αλλά για να κάνουμε την πλάκα μας καμιά φορά, αρκεί να έχουμε παίξει τουλάχιστον στο παρείστικο στυλ.

Εκτός απο Defkalion, πιάνο, κλασικό και γενικό ρεπερτόριο αλλά λίγο μακρυά έχουμε και Vasileti, κιθάρα, rock. Αλλος?
Σούπερ ιδέα!!!!!!
Οι λοιποί .... άσχετοι μουσικών οργανών θα χτυπάμε παλαμάκια εν είδει κρουστών :clap::clap::clap::clap::clap:

tupacgr13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο!
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Είμαι πάρα πολύ καλός στην κατανάλωση οινοπνευματούχων ποτών σε μέρη που υπάρχει μουσική. Μετά από υπερβολική κατανάλωση μπορώ να συμμετάσχω και στο μουσικό σχήμα σε οποιοδήποτε ρόλο με εγγυημένο αποτέλεσμα πλήρους αποτυχίας.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Σούπερ ιδέα!!!!!!
Οι λοιποί .... άσχετοι μουσικών οργανών θα χτυπάμε παλαμάκια εν είδει κρουστών :clap::clap::clap::clap::clap:
Μπορεί να μην παίζουμε κάποιο μουσικό όργανο αλλά είμαστε πολύ καλοί ακροατές!!! :)

Εύχομαι με το καλό να γίνει, να δώσετε ρεσιτάλ και να ξεδώσετε :)

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Είμαι πάρα πολύ καλός στην κατανάλωση οινοπνευματούχων ποτών σε μέρη που υπάρχει μουσική. Μετά από υπερβολική κατανάλωση μπορώ να συμμετάσχω και στο μουσικό σχήμα σε οποιοδήποτε ρόλο με εγγυημένο αποτέλεσμα πλήρους αποτυχίας.
Το ίδιο και εγώωωωωω :haha:

tupacgr13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο!
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Το ίδιο και εγώωωωωω :haha:
Δε θέλω να περιαυτολογήσω αλλά 30 χρόνια σε αυτόν τον πλανήτη ακόμα δεν έχω γνωρίσει άτομο χειρότερο από εμένα στην μουσική. Έχω βγει εκτός ρυθμού ακόμα και σε σύνθημα του ΠΑΟΚ. Εκείνος ο Ταμπάκης που έβλεπε ο κόσμος στην Πάνια είναι τέρας φωνητικών δυνατοτήτων μπροστά μου. Με συγχωρείτε για το off topic!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom