chrisbd
Member
Φίλε μου Χρήστο.
1) Είναι αδιανόητο να έχουν εμβολιαστεί τους τρεις μήνες πρωθυπουργός ,νομίζω και η πρόεδρος,
Τσόρδες , στην ζούλα κάποιοι ημέτεροι, παπάδες ,στρατιωτικοί ,ομάδα 60-65 και να μην έχουν
εμβολιαστεί ευπαθείς ομάδες, καρκινοπαθείς, μεταμοσχευμένοι , με αιμοκάθαρση κλπ.
Γιατί δεν δόθηκε προτεραιότητα ; Δεν θέλω απάντηση, απλά να το σκεφτούμε.
2) Γιατί σώνει και καλά ο υγειονομικός να κολλήσει ασθενή και όχι το αντίθετο από ασθενή ή ακόμα
χειρότερο από συνοδούς που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα όπως μαθαίνουμε.
Να αρχίσουν και οι υγειονομικοί τις μηνύσεις;
Αφου προτρέπεις ως αρχηγός του κράτους τους πολίτες να εμβολιαστούν για το καλό τους πρεπει εστω συμβολικά να δώσεις το παράδειγμα .. Προσωπικά δεν το θεωρώ και τόσο λάθος την στιγμή που υπάρχει και αρκετή αμφισβητηση..
Για τα λάθη και τις παραλείψεις συμφωνω, δεν πρεπει επ ουδενί κυβερνητικά στελέχη, αντιπολίτευση, λοιμωξιολόγοι κλ άλλα να προτείνουν σε μας και άλλα να κάνουν και φυσικά για όσους έχουν κάνει στη ζούλα, ανεπίτρεπτο πρεπει να ζητηθούν ευθύνες... εννοείται για τις ευπαθείς ομάδες (θα επρεπε να εμβολιαστούν απο τους πρώτους) .. δεν έγραψα κάτι αντίθετο..
Όσο για τους υγειονομικούς αναφέρομαι μόνο σε όσους αρνούνται τον εμβολιασμό.. Για συνοδούς δεν ξέρω τί γίνεται αλλά αν κυκλοφορούν μέσα στα νοσοκομεία ενω υπάρχει απαγόρευση ναι να τους μηνήσουν ... ο νόμος είναι νόμος.. ασε που και εδω κάποιοι υπάλληλοι σεκιουριτάδες δεν κάνουν μάλλον σωστά τη δουλειά τους..
Πιθανόν θα έχεις ακούσει την περίπτωση ότι εργαζόμενος σε γηροκομείο στη Θεσσαλονίκη κόλλησε τον ιο σε κορονοπάρτι και μετά όλους στο γηροκομείο.. αποτέλεσμα να πεθάνουν πάνω απο μισοί.. δεν ξέρω κατα πόσο αληθευει ότι πήγε σε κορονοπάρτι αλλά αν πήγε μη τηρώντας το πρωτόκολλο υγειας, αυτο που και κάθε απλός πολίτης πρεπει να τηρεί και να κάνει, αλλά και για τον λόγο οτι εργαζόταν σε ευπαθείς ομάδες τότε αυτός δεν πρεπει με κάποιο τρόπο να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του;; Πρέπει να υπάρχει υπεύθυνη στάση και όπως πχ ζηταμε απο ενα πιλότο να μην πιει πριν την πτήση έτσι και κάποια άλλα επαγγέλματα πρεπει να έχουν ανάλογα υπευθυνη στάση αυτη που επιτάσουν τα όποια επαγγελματικά πρωτόκολλα ακόμα και αν δεν συμφωνεί ή δεν το πολυπιστευει..
Υπευθυνη σταση λοιπόν απο ολους μας .. εκει θελω να καταλήξω.. ευχολόγιο θα μου πεις... ναι, ειδικά στην Ελλάδα που η λέξη ευθύνη τείνει να χαθεί και απο τα λεξικά..
ΥΓ. πεταει η Μπάρτσα τωρα 1-5 μέσα στη Σοσιεδαδ.. 1-6 τελικά..
Last edited: