Tο ψηλότερο ξενοδοχείο του κόσμου!

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία
Είναι στο Χονγκ Κονγκ. Βρίσκεται στο κτίριο του Διεθνούς Κέντρου Εμπορίου και χρησιμοποιεί τους τελευταίους 16 ορόφους. Δηλαδή από τον 102ο όροφο μέχρι τον 118ο όροφο.

Είναι πέντε αστέρων και έχει εντυπωσιακή θέα. Προσφέρει πολυτέλεια, πισίνα που σίγουρα θα το σκεφτείτε να μπείτε μέσα ειδικά αν έχετε υψοφοβία αλλά και δωμάτια που θα σας κάνουν πραγματικά να τρελαθείτε.

Οι τιμές ξεκινάνε από 400 ευρώ την βραδιά και φτάνουν μέχρι τα 1.200 ευρώ αν θελήσετε να μείνετε σε μια βασιλική σουίτα.

YouTube - Tour The Ritz-Carlton, Hong Kong: The Highest Hotel in the World

Last edited by a moderator:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο, αμιγώς ξενοδοχείο, με 105 ορόφους, μοναδικό στον κόσμο είναι φυσικά το Ryugyong.

awww.brasilevacanze.net_public_news_Ryugyong_20Hotel_Corea.jpg

Traveller

Member
Εύγε ακατανόμαστε... βάζεις τα πράγματα στη σωστή τους θέση... όλοι μας γνωρίζουμε που είναι το ψηλότερο ξενοδοχείο... στη πρωτεύουσα της γλυκιάς μας πατρίδας... το ότι ακόμα κατασκευάζεται είναι μια μικρή λεπτομέρεια...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
το ότι ακόμα κατασκευάζεται είναι μια μικρή λεπτομέρεια...
και φυσικά επιβραδύνθηκαν οι ρυθμοί κατασκευής για να γιορταστούν τα εγκαίνια στις 15/4/2012 την τόσο μεγάλη και δοξασμένη μέρα. αλλιώς θα είχε τελειώσει εδώ κ πολύ καιρό. πλήθη θα συρρεύσουν στη χώρα με τα εγκαίνια που θα αφησουν εποχή και θα κλείσουν πολλά κακοήθη στόματα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Να η ευκαιρία να πάω κι εγώ.
Με ξεναγό τον Traveller ασφαλώς.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
το ανωτέρω σαιτ, που φυσικά είχαμε δει, είναι προπαγανδιστικό, το Ryugyong δεν το έχει καθόλου, ενώ έχει άλλα ατέλειωτα ακόμα ξενοδοχεία. αναξιόπιστο. το ψηλοτερο, παρόλη την παραπληροφόρηση, παραμένει το Ryugyong.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Για ξανακοίταξε καλύτερα , κι αν δεν το βρεις στην λίστα με τα ημιτελή ξεν. στην 5η θέση έχω έναν καλό οφθαλμίατρο (μέχρι και φωτο του έχουν βάλει)

Traveller

Member
Δίνω πολλά λεφτά ρε maltakias να πάμε αγκαζέ στα εγκαίνια και να προσκυνήσουμε παρέα στο μαυσωλείο του μεγάλου λαικού ηγέτη!!! Μόνο να είναι και ο taver μαζί να μας τραβάει και καμιά φωτό...

Ακατανόμαστε έτσι σε θέλω... να ξεμπροστιάζεις τους συκοφάντες και τους λασπολόγους... το ψηλότερο ξενοδοχείο είναι το δικό μας...

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Να η ευκαιρία να πάω κι εγώ.
Με ξεναγό τον Traveller ασφαλώς.
Γι αυτό και μόνο το λόγο,
θα παραμερήσω την υψοφοβία μου και θα σας ακολουθήσω,
για την εμπειρία:haha:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
έχω έναν καλό οφθαλμίατρο (μέχρι και φωτο του έχουν βάλει)
να τον επισκεφθείς τότε γιατί οταν ποστάρω βλέπεις μόνο κόκκινο πανί. και δεν είναι καθόλου καλό να τα βλέπεις όλα κόκκινα (οταν δεν είσαι στο Καραισκάκη), υπάρχουν κι άλλα χρώματα.
και να βάζεις το σωστό λινκ να υποστηρίζει αυτό που λες, όχι να μας κάνεις να ψάχνουμε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom