• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Spainair

getxowoman

Member
Ελαβα μαιλ απο Lufthansa οτι μου αλλαξε εντελως το ωραριο που ειχα επιλεξει για την επιστροφη μου στο Μπιλμπαο απο Μοναχο,ο λογος οπως μου ειπανε στο τηλεφωνο ειναι οτι η Spainair ακυρωσε πολλες πτησεις και μια απο αυτες ηταν και η δικη μου. Ο ευγενεστατος Ισπανος υπαλληλος της Lufthansa μου ειπε οτι αυτοματα το συστημα διαλεξε αλλο ωραριο για μενα για να με προστατευσει. Το ωραριο,που ειχε επιλεχθει απο το συστημα τελικα το αλλαξα γιατι δε με βολευε,χωρις -βεβαια- καμια επιβαρρυνση. Το συγκεκριμενο ταξιδι το εχω κλεισει απο τη σελιδα της lufthansa,τον ρωτησα αν το ειχα κλεισει απο καποια αλλη σελιδα,τυπου rumbo.es τι θα γινοταν σε αυτη την περιπτωση,μου απαντησε οτι η ιδια η εταιρεια η rumbo για παραδειγμα θα επρεπε να με ενημερωσει για την αλλαγη. Το αναφερω το συγκεκριμενο,μηπως κανεις στα επομενα του ταξιδια εχει διαλεξει Spainair,η οποια συνεργαζεται με τη Lufthansa και να ελεγξει μηπως εχει ακυρωθει η πτηση του.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.745
Μέλη
39.484
Νεότερο μέλος
dvasilo_

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα