• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

sos this site maybe harm your computer!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
δουλεύω το mozila firefox.
οτιδήποτε και να βαλω στο google μου βγάζει σε όλα τα λινκ μιά γαλάζια γραμμή και προειδοποιεί οτι θα βλαψει το κομπιούτερ μου άν το ανοίξω.κανείς να μου πεί τι να κάνω?

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Rενατα αμα ζει ακομα ο υπολογιστης σου κανε restart
και τρεξε κανενα antivirus αμα εχεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε φταίει το pc σου, είναι γενικό πρόβλημα της Google εδώ και 3 ώρες. :)

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Δε φταίει το pc σου, είναι γενικό πρόβλημα της Google εδώ και 3 ώρες. :)
Παντως εμενα boss δουλευει σαν ελβετικο ρολοι,και googlaro συνεχως.
Ωχ το ματιασα:throw:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ευχαριστώ πολύ και τον def και τον xeno ! θα δοκιμάσω ξανά.πάντως οτι έχω βάλει στα αγαπημένα δουλεύουν ρολόι!!
εσένα xene σε βλέπω στα χαρτιά που ρίχνω οτι σύντομα σε μεγάλο αεροπλάνο θα μπείς και μακρυά στα ξένα θα πάς !!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
ευχαριστώ πολύ και τον def και τον xeno ! θα δοκιμάσω ξανά.πάντως οτι έχω βάλει στα αγαπημένα δουλεύουν ρολόι!!
εσένα xene σε βλέπω στα χαρτιά που ρίχνω οτι σύντομα σε μεγάλο αεροπλάνο θα μπείς και μακρυά στα ξένα θα πάς !!
ΚΑΛΑ ΜΑΓΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!

και γω ειδα στον καφε Ρενατα οτι και συ θα μπεις στο σιδερενιο πουλι :airplane:και μακρυα στα ξενα θα πας.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
οκ τώρα πάει σφαίρα!!!! ας το καλό και ειπα τάφτυσε του διαόλου το μηχάνημα!!!!!!
ειδες άγχος στο φόρουμ ??? και τι θά κάνομε τώρα ????? ρωτούσαν όλοι...ευκαιρία να βγούν καμιά βόλτα εξω απο το σπίτι!!!
thanks def.

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Υπάρχει ζωή χωρίς google;!;

και αν ναι, είναι ζωή αυτή;;; :haha::haha::haha:

Πέρα της πλάκας και χωρίς να είμαι συνομοσιολόγος , να μου το θυμηθείτε πως δεν θα μας βγει σε καλό η τόσο μεγάλη ανάπτυξη του google. Ειδικά όταν αρχίσει να εμπλέκεται με τραπεζικά συστήματα (έχει αρχίσει ήδη), συστήματα υγείας (έχει αρχίσει ήδη), κτλ...

Θέλετε να δείτε κάτι τρομακτικό; Όποιος έχει λογαριασμό στο google (για gmail κτλ) και είναι συχνά ή συνεχώς συνδεδεμένος ας πάει στο http://www.google.com/history/ εκεί θα βρει όλες τις αναζητήσεις που έχει κάνει! Βρήκα αναζητήσεις μου από 1 χρόνο πριν! Φυσικά το έσβησα και το απενεργοποίησα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το google δεν τα καταγράφει και πως άνα πάσα στιγμή θα τα διαθέσει ή χρησιμοποιήσει όπως αυτό θέλει!!

Σκέψου λοιπόν σε μερικά χρόνια, όταν θα πας να κάνεις ασφάλεια ζωής και ο κύριος που κάνει το background checking σου να μπορεί να δει πως πρις 3 μήνες είχες κάνει αναζητήσεις στο google για καρδιακά νοσήματα!! Ένα πολύ απλό παράδειγμα αυτό.
Και αυτό είναι μονάχα η κορυφή του παγόβουνου. Τρομακτικό.......

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
η χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών σημαίνει ένα μεγάααααλο φακέλωμα,κανονικότατο με όλες τις πληροφορίες και τα συναφή,το ξέρομε και το καλοξέρομε...απο την άλλη αν δεν έχεις πρόσβαση,χάνεις κατά πολύ σε θέματα πληροφόρησης,διευκολύνσεων και αναζήτησης διάφορων δεδομένων.λένε οτι η γενιά των 40ρηδων που δεν θα μυηθεί στους υπολογιστές και επιμένει να μην μάθει,σε λίγα χρόνια θα είναι σαν χαμένοι στο διάστημα!! και το πιστεύω με τους ρυθμούς που εξαπλώνεται η πληροφορική,ότι έτσι θα συμβεί...τι να γίνει ειναι απαραίτητο πλέον,με το όποιο κόστος!!! βοήθειά μας .....

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
To κουφό το άλλο το μάθατε;
Ενα / (μπακσλας) ηταν η αιτια για το όλο κακό που δημιουργήθηκε κατα τη διάρκεια ενος λανθασμένου προγραμματισμού!

Για περίπου μία ώρα το απόγευμα του Σαββάτου, όλα τα αποτελέσματα που έδινε η μηχανή αναζήτηση της Google συνοδεύονταν από το ανησυχητικό αλλά λανθασμένο μήνυμα «Αυτός ο ιστότοπος ενδέχεται να βλάψει τον υπολογιστή σας».
Η εταιρεία απέδωσε το πρόβλημα σε «ανθρώπινο λάθος» και ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους χρήστες όσο και από τους ιδιοκτήτες των δικτυακών τόπως που κατηγορήθηκαν αδίκως.
Η ειρωνεία είναι ότι η προειδοποίηση εμφανιζόταν ακόμα και αν ο χρήστης εισήγαγε ως όρο αναζήτησης τη λέξη... «Google».
Η δυσλειτουργία στη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης του Διαδικτύου διήρκεσε από τις 16.30 έως τις 17.25 ώρα Ελλάδας, ανακοίνωσε η Google στο εταιρικό ιστολόγιό της.
«Τι συνέβη; Πολύ απλά, ένα ανθρώπινο λάθος» γράφει η Μαρίσα Μάγιερ, αντιπρόεδρος Προϊόντων Αναζήτησης και Εμπειρίας Χρηστών.
Όπως εξήγησε η Μάγιερ, το προειδοποιητικό μήνυμα κανονικά εμφανίζεται μόνο κάτω από συνδέσμους οι οποίοι οδηγούν σε δικτυακούς τόπους που εγκαθιστούν κρυφά κακόβουλο λογισμικό στα συστήματα των χρηστών .
Η «μαύρη λίστα» με τους επικίνδυνους δικτυακούς τόπους προέρχεται από τη μη κερδοσκοπική οργάνωση StopBadWare.org.
Όταν η Google ενημέρωσε το σύστημά της με την ανανεωμένη λίστα της οργάνωσης, η προειδοποίηση επεκτάθηκε κατά λάθος σε ολόκληρο τον Παγκόσμιο Ιστό.
Η εταιρεία υπόσχεται τώρα να διερευνήσει το ατυχές περιστατικό ώστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον.

Πηγή:
www.in.gr
Σε αυτη την ενημέρωση προστέθηκε στην λιστα με τις επικίνδυνες ιστοσελίδες ενα / με αποτέλεσμα ολες οι ιστοσελίδες να θεωρούνται επικινδυνες,
και ετσι εγινε το μεγάλο κακό!
:haha:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
To κουφό το άλλο το μάθατε;
Ενα / (μπακσλας) ηταν η αιτια για το όλο κακό που δημιουργήθηκε κατα τη διάρκεια ενος λανθασμένου προγραμματισμού!
:haha:
Αυτό είναι το slash. Το backslash είναι το '\'....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom