• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

sos!easyjet-4 κάρτες επιβίβασης αλλά θα χρησιμοποιηθούν οι 3

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Καλησπέρα!
ΘΑΑΑ ταξιδεψω με τετραπλό εισιτήριο (2 στο πάνε :D 2 στο έλα :()
Το θέμα είναι οτι στην επιστροφή θα χρησιμοποιήσω το ένα απο τα δύο!

Κάνω κανονικά τις εκτυπώσεις απο το site της easyjet των καρτών επιβίβασης κι απλά δεν εμφανίζομαι στο πρώτο αεροδρόμιο της επιστροφής ή πρέπει να τους ενημερώσω? :shock:

Α είναι υποχρεωτικό να κάνω και on line check in?Είναι δωρεάν?

thanx

fotast

Member
Καλησπέρα!
ΘΑΑΑ ταξιδεψω με τετραπλό εισιτήριο (2 στο πάνε :D 2 στο έλα :()
Το θέμα είναι οτι στην επιστροφή θα χρησιμοποιήσω το ένα απο τα δύο!

Κάνω κανονικά τις εκτυπώσεις απο το site της easyjet των καρτών επιβίβασης κι απλά δεν εμφανίζομαι στο πρώτο αεροδρόμιο της επιστροφής ή πρέπει να τους ενημερώσω? :shock:

Α είναι υποχρεωτικό να κάνω και on line check in?Είναι δωρεάν?

thanx
Τι εννοείς on line check-in?Μονον τις κάρτες τυπώνεις δεν έχει άλλη διαδικασία.Ειναι δωρεάν.Η επιλογή για να εισαι στο πρώτο γκρούπ επιβίβασης και να έχει προτεραιότητα στην επιλογή θέσης είναι οταν κλείνεις το εισιτήριο.Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει και μετά.

Photini1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Τι εννοείς on line check-in?Μονον τις κάρτες τυπώνεις δεν έχει άλλη διαδικασία.Ειναι δωρεάν.Η επιλογή για να εισαι στο πρώτο γκρούπ επιβίβασης και να έχει προτεραιότητα στην επιλογή θέσης είναι οταν κλείνεις το εισιτήριο.Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει και μετά.
Aν εννοεις το speedy boarding,γινεται να το κλεισεις και αφου εχεις κλεισει τα εισιτηρια.Το εκανα τις προαλλες στα εισιτηρια μου απο Παρισι για Αθηνα,και μαλιστα μου βγηκε φθηνοτερα απ'οτι αν το εκανα την ωρα που εκλεινα το εισιτηριο.

fotast

Member
Aν εννοεις το speedy boarding,γινεται να το κλεισεις και αφου εχεις κλεισει τα εισιτηρια.Το εκανα τις προαλλες στα εισιτηρια μου απο Παρισι για Αθηνα,και μαλιστα μου βγηκε φθηνοτερα απ'οτι αν το εκανα την ωρα που εκλεινα το εισιτηριο.
Αυτο εννοούσα.Μια φορά μόνον έκλεισα εισιτήρια για κάποιον φίλο(δεν ήθελε νά βγάλει speedy boarding) με easy και μετα τύπωσα τα boarding pass και δεν είχε κάποιο πρόβλημα.Δέν κάναμε κάποιο on line check-in που γράφει η φίλη παραπάνω.Τι εννοεί με αυτό?

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Γεια, ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
όχι δεν ενδιαφέρομαι για speedy boarding θα σκουντήσω όσοοοο χρειαστεί για να είμαι πίσω απο τον πιλότο :D:D

Επομένως εκτυπώνω τα εισιτήρια, παίρνω την χειραποσκευή μου (πόσα κιλά έχει η easy θυμάται κανείς?) και περνάω απο τους σεκιουριτάδες?Τόσο απλό?
Έχω ξαναταξιδέψει αλλά κάρτα επιβίβασης μου είχαν δώσει στο γκισέ που άφησα και την τσάντα κι έδειξα απλώς το email που μου είχαν στείλει της κράτησης!

Όσο για την κάρτα που δεν θα χρησιμοποιήσω (την τρίτη απο τις τέσσερις) γνωρίζει κανείς?:shock:

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Γεια, ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
όχι δεν ενδιαφέρομαι για speedy boarding θα σκουντήσω όσοοοο χρειαστεί για να είμαι πίσω απο τον πιλότο :D:D

Επομένως εκτυπώνω τα εισιτήρια, παίρνω την χειραποσκευή μου (πόσα κιλά έχει η easy θυμάται κανείς?) και περνάω απο τους σεκιουριτάδες?Τόσο απλό?
Έχω ξαναταξιδέψει αλλά κάρτα επιβίβασης μου είχαν δώσει στο γκισέ που άφησα και την τσάντα κι έδειξα απλώς το email που μου είχαν στείλει της κράτησης!

Όσο για την κάρτα που δεν θα χρησιμοποιήσω (την τρίτη απο τις τέσσερις) γνωρίζει κανείς?:shock:
Λοιπόν η easyjet έχει απεριόριστα κιλά στην χειραποσκευή αλλά έχει συγκεκριμένες διαστάσεις...τώρα εγώ από ότι κατάλαβα είχες κλείσει να γυρίσεις με 2 πτήσεις της easy αλλά τελικά θα γυρίσεις με μία πίσω σωστα;

Oι κρατήσεις εφόσον είναι ανεξάρτητες δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Επίσης εκτός από το speedy boarding στην easyjet οι δέκα πρώτοι που θα κάνουν check in στο αεροδρόμιο το boarding pass πάνω λέει GROUP A ενώ όλων των άλλων μετά λέει GROUP B...πρώτα πάνε αυτοί του speady boarding μετά του GROUP A και μετά όλο το μπούγιο με το GROUP B

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
αν το εισητηριο της επιστροφης ειναι 1 κι οχι 2 ξεχωριστα και δεν εμφανιστεις στην πρωτη πτηση ακυρωνετε αυτοματα και η δευτερη πτηση.

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
αν το εισητηριο της επιστροφης ειναι 1 κι οχι 2 ξεχωριστα και δεν εμφανιστεις στην πρωτη πτηση ακυρωνετε αυτοματα και η δευτερη πτηση.
Εννοείς για ενδιάμεση πτήση?Όχι, η easyjet σε χρεώνει για ξεχωριστές πτήσεις, απλά έκανα την κράτηση και των 4 πτήσεων μονομιάς!Οι κάρτες επιβίβασης είναι ξεχωριστές.
Λογικά δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα.............:D......:roll:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh