• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Sony σειρά α

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Διάβασα πρόσφατα ότι η sony εχει βγάλει νέα σειρά φωτογραφικών μηχανών κομπακτ με ποιότητα λήψης slr. Την έχει δοκιμάσει μήπως κανείς απο σας;; Έχω μία ολυμπους κομπακτ και έλεγα να την αντικαταστήσω με μια "επαγγελματική" καθώς περνάει μια αιωνιότητα κ κατι παραπάνω σε διαδοχικές λήψεις. Ωστόσο, αν οι συγκεκριμενες κομπακτ έχουν τετοιες δυνατότητες γλιτώνει κανείς το κουβάλημα του ογκου κ του βάρους μιας slr.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Aν εννοεις τη σειρα NEX ειναι αρκετα εως πολυ καλες στην κατηγορια τους. Εχουν αισθητηρα σε μεγεθος dslr και αξιολογους εναλλαξιμους φακους. Τα σχολια στις κριτικες που διαβασα ειναι καλα. Τη δοκιμασα και εγω σε καταστημα και τη βρηκα πολυ ενδιαφερουσα για καποιον που θελει να ξεφυγει απο τις compact, δεν συγκρινεται βεβαια με slr

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Ναι αυτη τη σειρα εννοω. Εχουν κι αλλες εταιρειες κάτι αντιστοιχο; Σκεφτομαι να την αγορασω...ομως έχω καποιες επιφυλάξεις. Ο μόνος λόγος που δεν θέλω να πάρω μια σλρ είναι ο όγκος. Αγαπώ την φωτογραφία, αλλα...

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Αν σκαλωνεις με τον ογκο αγορασε την
Για αντιστοιχο μεγεθος αισθητηρα σε τοσο μικρη μηχανη δεν νομιζω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.793
Μέλη
39.521
Νεότερο μέλος
charis75

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα