Vasw
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βιετναμ-Καμποτζη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Καλησπερα, πολλη ομορφη η ιστορια σου.Αρκετα περιγρακος ο λογος σου και με μπολικες πληροφοριες,
Πήγες και συ Mutianyu? Τέλεια!!!! Πολύ χαίρομαι που βοήθησα!!! Καλή συνέχεια στο ταξίδι σου!!!! Ανέβασε καμιά φωτό να κυλήσει το δάκρυ της νοσταλγίας!!!!Ενα μεγαλο μπραβο κι απο μενα Παναγιωτη.
Εχθες ακολουθωντας τις οδηγιες σου πηγα στο σινικο τειχος χωρις το παραμικρο προβλημα. Αυριο θα ....βαθμολογησω τις πληροφοριες σου για το ειςητηριο του τρενου.....
Ειμαι τωρα pingyao. Με το τρενο ολα κυλησαν αριστα και συμφωνα με τις οδηγιες σου!!!!Πήγες και συ Mutianyu? Τέλεια!!!! Πολύ χαίρομαι που βοήθησα!!! Καλή συνέχεια στο ταξίδι σου!!!! Ανέβασε καμιά φωτό να κυλήσει το δάκρυ της νοσταλγίας!!!!
Δεος!!!Τελεια Depy!!!View attachment 154645
View attachment 154646
View attachment 154647
View attachment 154650 View attachment 154648
Ε
Ειμαι τωρα pingyao. Με το τρενο ολα κυλησαν αριστα και συμφωνα με τις οδηγιες σου!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ @giannoula! Με κάνεις να νιώθω πολύ ωραία που βοήθησα. Τώρα είδα και τις πολύ όμορφες (λιγοστές αλλά τόσο χαρακτηριστικές) φωτογραφίες σου από κει!Μετά το ταξίδι σου στην Ινδία που έγινε για μένα οδηγός όταν πήγα (πρέπει να είχα διαβάσει την ιστορία σου τουλάχιστον 20 φορές) νομίζω ότι αν πάω στην Κίνα καποια στιγμή πάλι σε σένα θα καταφύγω!!
Υπέροχες φωτογραφίες!!! Το βροχερό Pingyao, το Σινικό μέσα στην ομίχλη!!!! Πολύ ατμοσφαιρικές!!! Keep going!!!!View attachment 154645
View attachment 154646
View attachment 154647
View attachment 154650 View attachment 154648
Ε
Ειμαι τωρα pingyao. Με το τρενο ολα κυλησαν αριστα και συμφωνα με τις οδηγιες σου!!!!