5 Ιανουαρίου 2012 #3 kabamarou Member Μηνύματα 1.466 Likes 2.425 Πάντως όχι για όλα τα δρομολόγια γιατί το Θεσσαλονίκη-Ρώμη είναι ακριβότερο τώρα από ότι ήταν το Νοέμβριο...
Πάντως όχι για όλα τα δρομολόγια γιατί το Θεσσαλονίκη-Ρώμη είναι ακριβότερο τώρα από ότι ήταν το Νοέμβριο...
5 Ιανουαρίου 2012 #5 panpan Member Μηνύματα 7.039 Likes 28.328 Δεν εβαλα λινκ γιατι μου ηρθε ενημερωτικο στο μειλ μου Αν πας στη κεντρικη σελιδα θα δεις την προσφορα. Δεν ειναι ισως για ολους τους προορισμους.
Δεν εβαλα λινκ γιατι μου ηρθε ενημερωτικο στο μειλ μου Αν πας στη κεντρικη σελιδα θα δεις την προσφορα. Δεν ειναι ισως για ολους τους προορισμους.
6 Ιανουαρίου 2012 #7 bl4ckwar Member Μηνύματα 274 Likes 82 Επόμενο Ταξίδι Ευρώπη ή Η.Π.Α Ταξίδι-Όνειρο Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη Θεσσαλονικη ρωμη 36 ευρω πηγαινε-ελα. πιο πολυ κοστιζει να παω απο το κεντρο στο αεροδρομιο της θεσσαλονικης παρα ρωμη -.-
Θεσσαλονικη ρωμη 36 ευρω πηγαινε-ελα. πιο πολυ κοστιζει να παω απο το κεντρο στο αεροδρομιο της θεσσαλονικης παρα ρωμη -.-
6 Ιανουαρίου 2012 #8 summerfunk Member Μηνύματα 112 Likes 65 Επόμενο Ταξίδι Σητεια - Ανάφη Ταξίδι-Όνειρο οτιδήποτε έχει θάλασσα το ελ βενιζέλ δεν υπάρχει πουθενά ή τυφλώθηκα απ' την ζήλια μου??
6 Ιανουαρίου 2012 #9 bl4ckwar Member Μηνύματα 274 Likes 82 Επόμενο Ταξίδι Ευρώπη ή Η.Π.Α Ταξίδι-Όνειρο Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη Η Ryanair δεν υπαρχει στον Ελ Βενιζελο!
11 Ιανουαρίου 2012 #10 funtukaki Member Μηνύματα 64 Likes 52 απο ποτε πεταει η ryan Θεσ/κη-Βαρκελωνη και δεν το ειχαμε παρει χαμπαρι? :xmas_wink: ειναι νεο δρομολογιο μαλλον.. και δεν μου δινει καθολου τιμες για το καλοκαιρι..γιατι?γνωριζει κανεις?
απο ποτε πεταει η ryan Θεσ/κη-Βαρκελωνη και δεν το ειχαμε παρει χαμπαρι? :xmas_wink: ειναι νεο δρομολογιο μαλλον.. και δεν μου δινει καθολου τιμες για το καλοκαιρι..γιατι?γνωριζει κανεις?
11 Ιανουαρίου 2012 #11 osfialgia Member Μηνύματα 768 Likes 281 δεν πεταει, θα πεταξει...Τωρα ανακοινωθηκε , περιμενε και συ λιγο
11 Ιανουαρίου 2012 #12 Ivana Member Μηνύματα 906 Likes 1.468 Ταξίδι-Όνειρο οχ.....όλος ο κόσμος πάντως, πριν από λίγο έκλεισα εισιτηρια και πλεον χρεώνεται και η προπληρωμενη mastercard