Ενοικιαση αυτοκινητου απο Ελλαδα για εξωτερικο

mix84mix

New Member
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Προγραμματίζω ενα road trip απο Θεσσαλονίκη για Βαλκάνια. Δυστυχώς δεν έχω καλο αυτοκίνητο για να πάω με αυτό, οπότε πρέπει να νοικιάσω. Ξέρετε κάποια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που να δίνει αυτοκίνητο;

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Καλησπέρα,

Δεν το έχω ψάξει ποτέ αλλά το κόβω δύσκολο. Και αν βρεθεί κάποια εταιρεία να σου δώσει αυτοκίνητο θα ζητήσει πολλά, ειδικά αν θέλεις να περάσεις απο αρκετές χώρες...

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Προγραμματίζω ενα road trip απο Θεσσαλονίκη για Βαλκάνια. Δυστυχώς δεν έχω καλο αυτοκίνητο για να πάω με αυτό, οπότε πρέπει να νοικιάσω. Ξέρετε κάποια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που να δίνει αυτοκίνητο;
Προφανώς θέλεις εταιρεία που να επιτρέπει την έξοδο από την Ελλάδα. Όνομα δεν θυμάμαι, αλλά είχα βρει από το economy booking μια που επέτρεπε να πας το αυτοκίνητο σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ, εκτός από Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία με έξτρα κόστος 12 ευρώ την ημέρα. Άμα μπεις στο σάιτ θα το βρεις.

mix84mix

New Member
Καλησπέρα,

Δεν το έχω ψάξει ποτέ αλλά το κόβω δύσκολο. Και αν βρεθεί κάποια εταιρεία να σου δώσει αυτοκίνητο θα ζητήσει πολλά, ειδικά αν θέλεις να περάσεις απο αρκετές χώρες...
Σου δίνει αμάξι σίγουρα η Avis απλά σε χρεώνει εξτρα 0,09 το χιλιόμετρο

mix84mix

New Member
Προφανώς θέλεις εταιρεία που να επιτρέπει την έξοδο από την Ελλάδα. Όνομα δεν θυμάμαι, αλλά είχα βρει από το economy booking μια που επέτρεπε να πας το αυτοκίνητο σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ, εκτός από Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία με έξτρα κόστος 12 ευρώ την ημέρα. Άμα μπεις στο σάιτ θα το βρεις.
Ναι αμε εταιρεία θέλω. Θα μπω στο σαιτ να ψάξω. Έχω πάρει τηλέφωνο σε όλες τις μεγάλες εταιρείες αλλά μονο η avis σου δίνει αμάξι. Ευχαριστώ πολύ

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Σου δίνει αμάξι σίγουρα η Avis απλά σε χρεώνει εξτρα 0,09 το χιλιόμετρο
Το ίδιο λέμε. Αν κάνεις ένα οδικό με πάνω απο 2000 χλμ θα κοστίσει επιπλέον 200€ και βάλε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.831
Μέλη
39.591
Νεότερο μέλος
mix84mix

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom