kalspiros
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- remaining UK
- Ταξίδι-Όνειρο
- yeah, whatever...
Δυτικά σύνορα της αγαπημένης! Γι' αυτό το σημερινό portfolio θα το εμπλουτίσω λίγο με εμπειρίες από την δική μου ζωή στην Γκάνα
IVORY COAST (COTE D'IVOIRE)
Μάγος!
Τι κάνουν εδώ; Μόνο άντρες έχω πετύχει να κεντάνε με αυτό τον τρόπο: Δένουν τις κλωστές (σχοινιά αν θέτε) σε μια πέτρα μακριά απ' αυτούς για να παραμένουν τεντωμένες και ξεκινάνε το πλέξιμο.
Το κτίριο στα δεξιά πρέπει να είναι σχολείο
View attachment astatic.panoramio.com_photos_original_29037345.jpg
Bondoukou
Kaouara
Στην πρωτεύουσα Yamoussoukro βρίσκεται αυτή η εκκλησία υπερθέαμα!
Τι γίνεται τώρα εδώ που το είχα αντιμετωπίσει και στην Volta: το πιτσιρίκι που βλέπετε έρχεται και ζητάει από λευκούς να το κρατάνε από το χέρι. Κάνουν βόλτα μαζί τους, φωτογραφίζονται μαζί τους και μετά σου ζητάνε λεφτά για την παρέα που σου κράτησαν!
Και πάμε στην μεγαλύτερη πόλη το Abidjan
IVORY COAST (COTE D'IVOIRE)
Μάγος!
Τι κάνουν εδώ; Μόνο άντρες έχω πετύχει να κεντάνε με αυτό τον τρόπο: Δένουν τις κλωστές (σχοινιά αν θέτε) σε μια πέτρα μακριά απ' αυτούς για να παραμένουν τεντωμένες και ξεκινάνε το πλέξιμο.
Το κτίριο στα δεξιά πρέπει να είναι σχολείο
Bondoukou
Kaouara
Στην πρωτεύουσα Yamoussoukro βρίσκεται αυτή η εκκλησία υπερθέαμα!
Τι γίνεται τώρα εδώ που το είχα αντιμετωπίσει και στην Volta: το πιτσιρίκι που βλέπετε έρχεται και ζητάει από λευκούς να το κρατάνε από το χέρι. Κάνουν βόλτα μαζί τους, φωτογραφίζονται μαζί τους και μετά σου ζητάνε λεφτά για την παρέα που σου κράτησαν!
Και πάμε στην μεγαλύτερη πόλη το Abidjan