Oι χειρότεροι επιβάτες στο αεροπλάνο

AERAS

Member
Με ενοχλεί πολύ κατά την είσοδο στο αεροπλάνο να προσπαθεί ο καθένας να βολέψει όλες τις αποσκευές του πιάνοντας όσο περισσότερο χώρο μπορεί, και παράλληλα να στέκεται όρθιος για ώρα κλείνοντας το διάδρομο ενώ περιμένει κόσμος να περάσει προς τα πίσω καθίσματα.

Επίσης με ενοχλεί όταν κάποιοι τρώνε και κάνουν θόρυβο με το στόμα..αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με πτήσεις...πάντα με ενοχλεί αυτό!!!!
Για τους τύπους που νομίζουν πως το δικό τους χέρι πρέπει να είναι συνέχεια στο μπράτσο του καθίσματος θα πούμε κάτι? Υπάρχουν ορισμένοι που δεν καταλαβαίνουν πως και ο διπλανός θέλει να ακουμπήσει λίγο τον αγκώνα του.

Συμφωνώ πως δεν υπάρχει λόγος να στέκονται όρθιοι από την στιγμή που τροχοδρομήσει το αεροπλάνο, όσο και αν βιάζονται δεν θα βγουν γρηγορότερα, ψυχολογικά μόνο νοιώθουν πως κερδίζουν χρόνο.

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Και η τελευταια εχει ανακλιση θυμιζω...
Τη λογικη αυτη αδυνατω να την κατανοησω. Τα καθισματα εχουν σχεδιαστει γοα να ανκλινονται. Τελος. Δεν θα μπει υπο συζητηση αν θα ανακλινονται. Το μονο ποθ επιβαλλει το σαβουαρ βιβρ κ πολλες φορες κ οι συνοδοι ειναι να μην ανακλινονται κατα τη διαρκεια των γευματων κ μονο. Των κανονικων γευματων εννοειται σε πτήσεις οπου αυτο σερβιρεται.
Έχουμε διαφορετική αντίληψη περί σαβουάρ βιβρ, τότε. Εφόσον ο μπροστινός καταλάβει την δυσαρρέσκεια του πίσω, ας αλλάξουν σειρές. Δεν υπάρχει πρόβλημα και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Αν είναι της νοοτροπίας "αφού το αεροπλάνο έχει ανακλινόμενα καθίσματα ας το κατεβάσω τέρμα και ο πίσω ας πάει να...", δίνει και στον πίσω το δικαίωμα να κάνει οτιδήποτε δεν απαγορεύεται από τους κανονισμούς για να του δυσκολέψει την ευχάριστη πτήση.

Φωτογραφία της business στις πτήσεις 40 και 41 της Swiss ZRH-LAX-ZRH πέρυσι δεν τράβηξα με τα σκουπίδια στις αποβιβάσεις.

Τέλος πάντων, προκειμένου να καταντήσει flame ένα thread σε ταξιδιωτικό forum, αφήνω τη συγκεκριμένη συζήτηση.-

paefstra

Member
Για τους τύπους που νομίζουν πως το δικό τους χέρι πρέπει να είναι συνέχεια στο μπράτσο του καθίσματος θα πούμε κάτι? Υπάρχουν ορισμένοι που δεν καταλαβαίνουν πως και ο διπλανός θέλει να ακουμπήσει λίγο τον αγκώνα του.
Τι να πω τωρα; Οτι εχω ξυπνησει πανω στον ωμο του αγνωστου διπλανου μου; Ομολογώ ότι είμαι η χειρότερη συνεπιβάτης :haha:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
1.Εφόσον ο μπροστινός καταλάβει την δυσαρρέσκεια του πίσω, ας αλλάξουν σειρές. Δεν υπάρχει πρόβλημα και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Αν είναι της νοοτροπίας "αφού το αεροπλάνο έχει ανακλινόμενα καθίσματα ας το κατεβάσω τέρμα και ο πίσω ας πάει να...", δίνει και στον πίσω το δικαίωμα να κάνει οτιδήποτε δεν απαγορεύεται από τους κανονισμούς για να του δυσκολέψει την ευχάριστη πτήση.
2.να καταντήσει flame ένα thread σε ταξιδιωτικό forum, αφήνω τη συγκεκριμένη συζήτηση.-
1. Οι εταιρειες προσφερουν την premium economy με πλεονεκτημα και τη μεγαλυτερη ανακλιση. Η ανακλιση είναι δικαιωμα καθε καθισματος, οχι θεμα σαβουαρ βιβρ. Το τι κανεις οταν ο αλλος τρωει ειναι θεμα σαβουαρ βιβρ. Σε μεγαλες πτησεις φυσικα και ανακλινω το καθισμα μου για να κοιμηθω, οπως πολλοι, χωρις να ρωτησω κανενα. Πλην ωραρίου φαγητου οπως ειπα. Οποιος θελει περισσοτερο χωρο πληρωνει κατι παραπνω και αγοραζει economy plus η οπως τη λεει καθε εταιρεια τη θεση στις εξόδους κινδυνου που δεν ανακλινονται οι μπροστινες τους η παει με ραιαν.
2. Φλειμ? Φαντασματα παλι? Πλακα κανουμε σε ενα χαλαρό θεμα. Που ειδες φλειμ..

Last edited:

chrisbd

Member
Ποιος την έκανε την έρευνα και έβγαλε άθροισμα πάνω απο 400% ... μου θύμισε αυτό.. http://www.travelstories.gr/community/threads/Αστείες-εικόνες-v2.52211/page-34#post-618541

Εντάξει, επιβάτες πήραν μέρος και γράψαν τι τους ενοχλεί και εκνευρίζει περισσότερο...
οπότε ο καθένας ξέρει σε ποια κατηγορία ανήκει ... αν ανήκει...

panius

Member
Εγώ πάντως, έτσι και πετύχω μπροστινό που θέλει να έρθει πιο... κοντά μου, κολλάω το γόνατο πάνω στο κάθισμά του σαν έμβολο και δεν μπορεί να το πάει πίσω ούτε εκατοστό χαχαχαχαχαχα!!!! Αν επιμείνει, πετάω και ένα αγανακτισμένο "Excuse me, my legs, watch out please!" και μου ζητάει και συγγνώμη από πάνω. Στους Έλληνες πιάνει και το: "Και τι να τα κάνω κυρία μου, να τα κόψω για να είστε εσείς πιο άνετα;" Πιάνει πάντα! χαχαχαχαχαχα!!!
IMG_0652.JPG

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Εγώ πάντως, έτσι και πετύχω μπροστινό που θέλει να έρθει πιο... κοντά μου, κολλάω το γόνατο πάνω στο κάθισμά του σαν έμβολο και δεν μπορεί να το πάει πίσω ούτε εκατοστό χαχαχαχαχαχα!!!! Αν επιμείνει, πετάω και ένα αγανακτισμένο "Excuse me, my legs, watch out please!" και μου ζητάει και συγγνώμη από πάνω. Στους Έλληνες πιάνει και το: "Και τι να τα κάνω κυρία μου, να τα κόψω για να είστε εσείς πιο άνετα;" Πιάνει πάντα! χαχαχαχαχαχα!!! View attachment 142463
Κάτι μου θυμίζει αυτό... αλλά εγώ είμαι και ντερέκι γουρούνι οπότε έχω το ακαταλόγιστο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom