Oι χειρότεροι επιβάτες στο αεροπλάνο

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
1) Αυτοί που κατεβάζουν το κάθισμα, κυρίως όταν έχουν άπλετο χώρο μπροστά. Εννοείται πως κάνω ό,τι μπορώ για να τους χαλάσω τον ύπνο :icon_evil:
2) Αυτοί που κουβαλάνε βαλίτσα με διαστάσεις 1 mm μικρότερες από το χώρο στα ντουλάπια και με το που ξεκινάμε αρχίζουν να ξεφορτώνουν...
3) Κάποιοι τύποι σε business που φεύγοντας έχουν αφήσει περισσότερα σκουπίδια στο κάθισμά τους, από όλη την economy.

Ευτυχώς αυτά με τις ποδάρες δεν τα έχω συναντήσει ακόμα.

Τα υπόλοιπα, αν και τα περισσότερα τα έχω συναντήσει, δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλούν...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
1) Αυτοί που κατεβάζουν το κάθισμα, κυρίως όταν έχουν άπλετο χώρο μπροστά. Εννοείται πως κάνω ό,τι μπορώ για να τους χαλάσω τον ύπνο :icon_evil:
2) Αυτοί που κουβαλάνε βαλίτσα με διαστάσεις 1 mm μικρότερες από το χώρο στα ντουλάπια και με το που ξεκινάμε αρχίζουν να ξεφορτώνουν...
3) Κάποιοι τύποι σε business που φεύγοντας έχουν αφήσει περισσότερα σκουπίδια στο κάθισμά τους, από όλη την economy.

Ευτυχώς αυτά με τις ποδάρες δεν τα έχω συναντήσει ακόμα.

Τα υπόλοιπα, αν και τα περισσότερα τα έχω συναντήσει, δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλούν...
Αφου ξεκαθαριστηκε οτι το θεμα ειναι χιουμοριστικο απανταω σε ιδιο στυλ..
1.δηλ πληρωνω παραπανω για να κοιμαμαι ανετα κ βρισκω εσενα που θα μου πεις να μην ανακλινω το καθισμα μου? Φωναζω τη συνοδο κ σε τακτοποιει αφου εχεις 100% αδικο. Να παιρνεις ραιαν που δεν ανακλινονται τα καθισματα.
2.εσενα τι σε πειραζει?
3. Εσενα τι σε πειραζει? Εσυ καθαριζεις?

Last edited:

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Αφου ξεκαθαριστηκε οτι το θεμα ειναι χιουμοριστικο απανταω σε ιδιο στυλ..
1.δηλ πληρωνω παραπανω για να κοιμαμαι ανετα κ βρισκω εσενα που θα μου πεις να μην ανακλινω το καθισμα μου? Φωναζω τη συνοδο κ σε τακτοποιει αφου εχεις 100% αδικο. Να παιρνεις ραιαν που δεν ανακλινονται τα καθισματα.
2.εσενα τι σε πειραζει?
3. Εσενα τι σε πειραζει? Εσυ καθαριζεις?
Δεν έγραψα κάτι χιουμοριστικά.
1) Πλήρώνει παραπάνω; Να πάρει το ιδιωτικό του και να πάει όπου θέλει, ας βάλει και κρεβάτι και να κοιμήθει όπως στο σπίτι.
2) Άρα δεν πληρώνει κάτι παραπάνω. Να πάρει τη χειραποσκευή που διακιούται με βάση τον κανονισμό της εταιρείας. Το να φέρει τη βαλίτσα, επειδή έκαναν τα στραβά μάτια οι υπάλληλοι στο check-in και στην πύλη, δεν αποτελεί δικαιολογία για να φορτώνομαι εγώ πάνω στα πόδια μου π.χ. την τσάντα πλάτης επειδή δεν υπάρχει χώρος στα ντουλάπια.
3) Αυτό δεν χρειάζεται σχόλιο...

Με λίγα λόγια, με ενοχλεί η παρταλίστικη συμπεριφορά μιας κατηγορίας επιβατών, συγκεκριμένης νοοτροπίας. Οι οποίοι θεωρούν πως επειδή πλήρωσαν ένα εισιτήριο μπορούν να βγάζουν το κόμπλεξ τους, ζώντας για αυτές τις ώρες που διαρκεί η πτήση, ως βάρος στους υπόλοιπους επιβάτες (και στους υπαλλήλους της εταιρείας).

kill_bill

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη
Αυτό που δε μου αρέσει προσωπικά είναι όταν φτάνει το αεροπλάνο και πολλοί σηκώνονται σαν ελατήρια και κατεβάζουν τις χειραποσκευές πριν ακόμα ακινητοποιηθεί το αεροσκάφος. Τόση βιασύνη για να περιμένεις όρθιος να έρθει η σκάλα, να ανοίξει η πόρτα, να φύγουν οι μπροστινοί κλπ.
Η κοπέλα μου πάλι φρίττει με αυτούς που μιλούν στο κινητό ή στέλνουν μηνύματα την ώρα της πτήσης, ο καθένας με τα προβλήματα του κοινώς! :innocent:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μια φορά κι έναν καιρό, είχα πάρει μια πτήση της Aegean, δε θυμάμαι αν ήταν Παρίσι - Αθήνα ή Μαδρίτη - Αθήνα. Μετά το φαγητό, ένας (μη Έλλην) επιβάτης επιχείρησε να ανακλίνει το κάθισμά του. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στο νεαρό που καθόταν πίσω του, ο οποίος έκανε διάφορα τσογλανικά, όπως π.χ. κλώτσαγε, έβαζε το κινητό του να κάνει θορύβους μέσα στο αυτί του μπροστινού του, του πέταγε σκουπιδάκια και άλα τέτοια. Ο άνθρωπος διατήρησε την ψυχραιμία του και φώναξε την αεροσυνοδό. Της εξήγησε το πρόβλημα, κι αυτή το μόνο που έκανε ήταν να προσπαθεί να ικανοποιήσει το τσογλάνι στο πίσω κάθισμα... (Δεν περίμενα βέβαια τίποτα παραπάνω από πλήρωμα της Aegean).

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Αυτό που δε μου αρέσει προσωπικά είναι όταν φτάνει το αεροπλάνο και πολλοί σηκώνονται σαν ελατήρια και κατεβάζουν τις χειραποσκευές πριν ακόμα ακινητοποιηθεί το αεροσκάφος. Τόση βιασύνη για να περιμένεις όρθιος να έρθει η σκάλα, να ανοίξει η πόρτα, να φύγουν οι μπροστινοί κλπ.
Η κοπέλα μου πάλι φρίττει με αυτούς που μιλούν στο κινητό ή στέλνουν μηνύματα την ώρα της πτήσης, ο καθένας με τα προβλήματα του κοινώς! :innocent:
Υποθέτοντας ότι όλα αυτά συμβαίνουν μετά τη σχετική άδεια του πληρώματος και όχι πιο πριν, έχω κάθε κατανόηση στους βιαστικούς επιβάτες. Πολλοί από αυτούς έχουν μετεπιβίβαση σε άλλη πτήση την οποία βιάζονται να προλάβουν. Κι εγώ έχω βρεθεί αρκετές φορές στη θέση τους.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μια φορά κι έναν καιρό, είχα πάρει μια πτήση της Aegean, δε θυμάμαι αν ήταν Παρίσι - Αθήνα ή Μαδρίτη - Αθήνα. Μετά το φαγητό, ένας (μη Έλλην) επιβάτης επιχείρησε να ανακλίνει το κάθισμά του. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στο νεαρό που καθόταν πίσω του, ο οποίος έκανε διάφορα τσογλανικά, όπως π.χ. κλώτσαγε, έβαζε το κινητό του να κάνει θορύβους μέσα στο αυτί του μπροστινού του, του πέταγε σκουπιδάκια και άλα τέτοια. Ο άνθρωπος διατήρησε την ψυχραιμία του και φώναξε την αεροσυνοδό. Της εξήγησε το πρόβλημα, κι αυτή το μόνο που έκανε ήταν να προσπαθεί να ικανοποιήσει το τσογλάνι στο πίσω κάθισμα... (Δεν περίμενα βέβαια τίποτα παραπάνω από πλήρωμα της Aegean).
Στην 722 της ΑΖ που μου ετυχε ο πισω μαγκακος που εκανε παρομοια ενημερωθηκε απο τη συνοδο οτι αν δεν συμμορφωθει με τις υποδειξεις της προς σεβασμο του δικαιωματος καθε καθισματος προς ανακλιση θα αναφεροταν στον κυβερνητη με όλα τα περαιτερω. Η ελληνικη μαγκια εγινε σκονη μεμιας...
Το θεμα ξακαθαριατηκε απο την τοπικ σταρτερ οτι εγινε γθα να ευθυμησουμε, αρα χιουμοριατικο. Ο καθενας που θελει κατι αλλο ανοιγει καταλληλο θεμα. Αν καταλαβα λαθος ας με επαναφερει στην ταξη το αρμοδιο οργανο...

Last edited:

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Γιατι να φριττει η κοπελλα για τη χρηση κινητου?απο οτι μου λενε τωρα επιτρεπεται..αλλοιως δεν θα υπηρχε προσβαση..

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Το θέμα δεν έχει να κάνει με εθνικότητα, αλλά με τη συμπεριφορά. Δηλαδή επειδή ο μπροστινός θέλει την άνεσή του, θα πρέπει να φορτώσει το πρόβλημα σε εμένα που κάθομαι πίσω του; Και το αεροπλάνο μέσο μαζικής μεταφοράς είναι, ας κάνει και ο μπροστινός κράτει με το διαθέσιμο χώρο μέχρι να φτάσουμε. Με τη λογική του "για να έχω εγώ τον χώρο που θέλω ας στριμώξω τον πίσω", αλίμονο στον γκαντέμη που έτυχε να κάτσει στην τελευταία σειρά.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Το θέμα δεν έχει να κάνει με εθνικότητα, αλλά με τη συμπεριφορά. Δηλαδή επειδή ο μπροστινός θέλει την άνεσή του, θα πρέπει να φορτώσει το πρόβλημα σε εμένα που κάθομαι πίσω του; Και το αεροπλάνο μέσο μαζικής μεταφοράς είναι, ας κάνει και ο μπροστινός κράτει με το διαθέσιμο χώρο μέχρι να φτάσουμε. Με τη λογική του "για να έχω εγώ τον χώρο που θέλω ας στριμώξω τον πίσω", αλίμονο στον γκαντέμη που έτυχε να κάτσει στην τελευταία σειρά.
Και η τελευταια εχει ανακλιση θυμιζω...
Τη λογικη αυτη αδυνατω να την κατανοησω. Τα καθισματα εχουν σχεδιαστει γοα να ανκλινονται. Τελος. Δεν θα μπει υπο συζητηση αν θα ανακλινονται. Το μονο ποθ επιβαλλει το σαβουαρ βιβρ κ πολλες φορες κ οι συνοδοι ειναι να μην ανακλινονται κατα τη διαρκεια των γευματων κ μονο. Των κανονικων γευματων εννοειται σε πτήσεις οπου αυτο σερβιρεται.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom