tzehos
Member
Καλησπέρα. Θα μου προτείνατε να κλείσω on line εισιτήρια για τα κυριότερα αξιοθέατα; πχ άγαλμα της ελευθερίας, empire state κτλ; Υπάρχει περίπτωση να μη μπορέσω να δω κάποιο λόγω έλλειψης εισιτηρίου;
Πότε θα βρίκεσαι εκεί ? Εγώ θα είμαι 29/7 με 4/8.Ακόμη δεν αγορασα το citypass αλλά θα το αγοράσω σίγουρα σε κανένα μήνα.αγόρασα τελικά το ny city pass. Συμφέρουσα αγορά θα έλεγα
Εγώ θα πάω τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου,συνεπώς με το που γυρνάς περιμένω ταξιδιωτική ιστορία με όλα τα νέα απο ΝΥ.αρχικά να σου πω ότι είμαι και εγώ τουμπιώτης. Θα βρίσκομαι εκεί στις 07 ιουνίου. Σε λίγες μέρες δηλαδή. Μετά πάω Μαιάμι και τέλος Ορλάντο.
------------------------------------------------------------------Εγώ θα πάω τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου,συνεπώς με το που γυρνάς περιμένω ταξιδιωτική ιστορία με όλα τα νέα απο ΝΥ.
καλά να περάσεις.
ΥΓ1 μένω κάτω Τούμπα Παπάφη με Καρακάση κοντά στον ΟΤΕ.
Τις Κυριακές τα πρωινά μαζευόμαστε 3-4 μέλη απο το Τραβελστορις στο Public (πρωην Cacao) στην Διογένους αν βολέψει έλα για καφε.
Έχεις απόλυτο δίκιο αν και θα υπάρχει Kinder-έκπληξη (η Πεθερα μου που θα προσέχει την κόρη μου )toumpiotis, καλύτερα τη διεύθυνση σου να τη στέλνεις όπου χρειάζεται με προσωπικά μυνήματα. Στο internet βρισκόμαστε, δεν ξέρεις ποτέ ποιός διαβάζει αυτά που γράφεις δημόσια (και αν το συνδιάσει κανείς με τις ημερομηνίες στο προηγούμενο μήνυμα, είναι πρώτης τάξεως "hint" για ένα διαρρήκτη)!
Edit: Δες και το Please Rob Me