• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Lufthansa για Αφρική

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Κλείστε το εισιτήριό σας μέχρι 19 Απριλίου και αναχωρήστε από 1 Μαϊου μέχρι 15 Ιουνίου για Αφρική. Επιστροφή από 7 Μαϊου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου.

Johannesburg από 399 ? (με Α380)
Accra από 399 ?
Lagos από 399 ?
Addis Ababa από 449 ?
Khartoum από 499 ?
Libreville από 549 ?

Περισσότερα εδώ

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Αρκετά καλή προσφορά...

_antonis_

Member
Αν και δεν ξέρω ιδιαίτερα για αυτά τα δρομολόγια, μου φαίνονται πολύ καλές τιμές...Να' χαμε και λίγη άδεια.........

Traveller

Member
Ναι μωρέ... αρκετά καλή προσφορά...σιγά τις τιμές... μήπως είσαστε λιγουλάκι εκτός τόπου και χρόνου με τις τιμές?? δεύτερο ιστορικό χαμηλό είναι για JNB...

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
κλείστε βρε καμιά Accra!! 399!!! μη ντρέπεστε!!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Θα είσαι και εσύ μαζί μας για να μας ξεναγήσεις. :p
Το μυαλό σου βρε Ιωάννα είναι στο πως θα κάνεις καμάκι...πω πω πω πω βρε αδελφακι μου!!!! Υπάρχουν άλλα site για αυτό τον σκοπό.
Πολή καλή η προσφορά, χάλια όμως δρομολόγιο (να ανεβω Γερμανία, για να κατέβω Ν. Αφρική? δεν νομίζω...)

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Ναι μωρέ... αρκετά καλή προσφορά...σιγά τις τιμές... μήπως είσαστε λιγουλάκι εκτός τόπου και χρόνου με τις τιμές?? δεύτερο ιστορικό χαμηλό είναι για JNB...
Πραγματικά έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι το ίδιο πράγμα...

varioAthens

Member
Από μία πρώτη ματιά που έριξα πάντως το 400άρι του Γιοχάνεσμπουργκ ισχύει για πολύ λίγες ημερομηνίες μέσα στο διάστημα των 3 μηνών που υποτίθεται ότι ισχύει η προσφορά!

GTS

Member
Από μία πρώτη ματιά που έριξα πάντως το 400άρι του Γιοχάνεσμπουργκ ισχύει για πολύ λίγες ημερομηνίες μέσα στο διάστημα των 3 μηνών που υποτίθεται ότι ισχύει η προσφορά!
Λογικό αφού η τιμή είναι σκάνδαλο.

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
ποιά είναι η χαμηλότερη;
υπάρχει κάποιο site, όπου μπορώ να παρακολουθώ το ιστορικό των τιμών;

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ενα θα πω αχ αχ αχ
Καλά καμμιά προσφορά για το φθινόπωρο δε βγάζουνε; Πάντως εγώ που τό έψαχνα καιρό πριν για JNB τον Μάιο κάτω από 600-700 δεν έβρισκα, οπότε η τιμή είναι εξαιρετική (και για Α380)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα