• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Koh Samui

SrCurioso

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Κο Σαμούϊ
Ταξίδι-Όνειρο
Ριο Παρανά
Καλησπέρα σε όλους τους ταξιδιώτες του φόρουμ!

Είπα να γράψω γιατί έχω ανχωθεί τρομερά αν και δεν πρέπει μιας και είναι να πάω για ρελαξ σε λίγες μέρες! Ο λόγος είναι οτι έχω βομβαρδιστεί με πληροφορίες για το που να πάω και τι να κάνω στο νησί. Θα ήθελα λοιπόν κάποιες πληροφορίες από όσους πήγαν για το τι είδαν και τους άρεσε ώστε να μην πέσω σε τίποτα μλκς από αυτές που έχω ακούσει ήδη ή τυχόν διαβάσω σε τουριστικούς οδηγούς.
Πετάω μαζί με την κοπέλα μου αυτό το Σάββατο 17/7 για το νησί και πρόκειτε να φτάσουμε με Thai Airways γύρω στις 9 το πρωί της Κυριακής. Θα μείνουμε στο Kandaburi Resort Hotel and Spa για 10 βράδια. Θεωρήσαμε καλό το ξενοδοχείο και είναι κεντρικά ώστε να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερα στο νησί αλλά και στα κοντινά νησιά αν θελήσουμε.
Πρώτη φορά πηγαίνουμε Ταϊλάνδη. Πιο πάνω στις επιλογές μας μπαίνουν παραλίες και καταδίσεις.
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν για αυτό το ταξίδι είναι πολλά τα 1200ευρω το άτομο. Επίσης ακόμα, τι τρόπο λέτε να διαλέξω για τις μεταφορές μου στο νησί? Ακούω συχνά να μου λένε να προσέχω τι τρώω εκεί για να μην πάθω τπτ ισχύει?

GTS

Member
Καλησπέρα σε όλους τους ταξιδιώτες του φόρουμ!

Είπα να γράψω γιατί έχω ανχωθεί τρομερά αν και δεν πρέπει μιας και είναι να πάω για ρελαξ σε λίγες μέρες! Ο λόγος είναι οτι έχω βομβαρδιστεί με πληροφορίες για το που να πάω και τι να κάνω στο νησί. Θα ήθελα λοιπόν κάποιες πληροφορίες από όσους πήγαν για το τι είδαν και τους άρεσε ώστε να μην πέσω σε τίποτα μλκς από αυτές που έχω ακούσει ήδη ή τυχόν διαβάσω σε τουριστικούς οδηγούς.
Πετάω μαζί με την κοπέλα μου αυτό το Σάββατο 17/7 για το νησί και πρόκειτε να φτάσουμε με Thai Airways γύρω στις 9 το πρωί της Κυριακής. Θα μείνουμε στο Kandaburi Resort Hotel and Spa για 10 βράδια. Θεωρήσαμε καλό το ξενοδοχείο και είναι κεντρικά ώστε να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερα στο νησί αλλά και στα κοντινά νησιά αν θελήσουμε.
Πρώτη φορά πηγαίνουμε Ταϊλάνδη. Πιο πάνω στις επιλογές μας μπαίνουν παραλίες και καταδίσεις.
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν για αυτό το ταξίδι είναι πολλά τα 1200ευρω το άτομο. Επίσης ακόμα, τι τρόπο λέτε να διαλέξω για τις μεταφορές μου στο νησί? Ακούω συχνά να μου λένε να προσέχω τι τρώω εκεί για να μην πάθω τπτ ισχύει?
Βασικά η μλκ είναι να μείνεις 10 βράδυα στο Σαμούι, ιδίως αν θες παραλίες και καταδύσεις....το έψαξες πολύ πριν πας? Αν το έχεις πληρώσει ήδη όμως...

SrCurioso

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Κο Σαμούϊ
Ταξίδι-Όνειρο
Ριο Παρανά
Βασικά η μλκ είναι να μείνεις 10 βράδυα στο Σαμούι, ιδίως αν θες παραλίες και καταδύσεις....το έψαξες πολύ πριν πας? Αν το έχεις πληρώσει ήδη όμως...
Βάσικα έχω να σου απαντήσω για αυτό αλλά δεν υπάρχει και λόγος... Μιας και μπήκα για να βρώ πληροφορίες. Το έχω πληρώσει πάντως..

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
σε ποιο χωριο κοντα (ή μεσα) ειναι το ξενοδοχειο?
γιατι βαριεμαι να ψαξω...τεμπελιες...

βασικα εγω εφαγα ΤΑ ΠΑΝΤΑ
και οταν μιλαμε τα παντα εφαγα απο πιτσα, μεχρι καβουρια, οστρακα ακομα και κατι μπουρδες που πουλανε σε καντινες, και σε εστιατορια που πανε ντοπιοι....

η μονη φορα που ενιωσα...κατι (αν με πιανεις) ηταν οταν ξεχασα το κλιματιστικο το βραδυ ανοικτο (οποτε κρυωσα) και στην Μπανγκοκ, που μπες βγες σε μαγαζια, skytrain κλπ ημουνα απο την τρελη ζεστη στο τρελο ψυχος λογω κλιματιστικων...οποτε παλι ειχα κατι ενοχλησουλες...

αλλα οχι απο φαγητο. Παντως δεν ηπια νερο απο βρυση ΠΟΤΕ...ισως αυτο ειναι το πιο σημαντικο

κατα τα αλλα μην φοβασαι τιποτα.
ισως να παρετε και κανα μηχανακι και να κανετε τον γυρο.

απλα προσοχη στους δρομους (οδηγουν και αριστερα)

SrCurioso

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Κο Σαμούϊ
Ταξίδι-Όνειρο
Ριο Παρανά
Και εγώ από την εμπειρία που έχω λέω οτι για το νερό ίσως να πρόκειτε και να μου το λένε.. για αυτό και μόνο εμφιαλομένο.
Από όσο έμαθα μπορώ να βρώ και αυτοκίνητο εκτός από μηχανάκι με 15-20 ευρω/μέρα αλλά ανησυχώ με την τρέλα που έχουν όταν οδηγούν αυτοί.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
αυτοκινητο δεν ξερω
μηχανακι μου ζητησαν 200 BAHT για μια μερα για ενα αυτοματο 125
βασικα αν το παζαρεψεις ισως και λιγοτερο αλλα βαρεθηκα με τα παζαρια
οσο για την οδηγηση δεν ξερω

οδηγω μηχανακι εντος πολης καθε μερα και δεν μπορω να πω οτι ειδα περισσοτερη τρελα εκει απο οτι στην θεσνικη
σιγουρα πεταγονται καποιοι, αλλοι στριβουν ετσι αλλιως, αλλα γενικα αν προσεχεις λιγο δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο
ισως πιο μεγαλη προσοχη θελουν καποιο πυροβολημενοι αγγλοι - αμερικανοι και αλλοι τουριστες που νοικιαζουν κατι τζιπακια και το παιζουν beach boys και οδηγανε εντελως οπως να ναι και μεθυσμενοι καποιες φορες

φυσικα μιλαμε για Σαμουι.
Για Μπανγκοκ μαλλον ειναι πολυ πιο τρελοκομειο

SrCurioso

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Κο Σαμούϊ
Ταξίδι-Όνειρο
Ριο Παρανά
Ναι για Σαμούϊ γιατί Μπανκόνγκ δεν θα πάω.(όσο ήταν οι αναταραχές είχα κλείσει τα εισητήρια οπότε το Μπανκόνγκ δεν έπαιζε)
Βρήκα από εδώ ένα όνομα ενός έλληνα του Χρήστου Πανοδήμου.. από οτι κατάλαβα έχει στην Μάε Ναμ τουριστικό γραφείο. Σκέφτομαι να επικοινωνήσω μαζί του όταν πάω σχετικά με τις εκδρομές που κάνει στα γύρο νησιά αλλά περισσότερο για να μας πεί πως θα πάμε σε κανένα καλό προορισμό (π.χ. για Mu Koh Ang Thong και να έμενα σε κανένα μπανγκαλόου το βράδυ).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα